Developer Takımı Oluşturuyoruz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IrfanDmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.072
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle mantıklı olabilir, diye bir giriş cümlesi olmaz çünkü zaten ilk cümlen ve öncelik ona ait. Anlatım bozukluğu var cümlede. Noktalama işaretleri sadece nokta değildir, sonda kullandığı noktalama işareti noktayken sen noktalama işaretini sadece nokta olarak görüp noktaları düzgün koymasını istemişsin. Alt satırda ise "Konu Rapor Edilmiştir" yazmışsın. Bir cümlede her kelime büyük harfle başlayamaz. Milletin hatalarını düzeltmeden önce ilk önce kendi hatalarına bakmalısın.Ayrıca Konu rapor edilmez, yorum rapor edilir. Konuyu rapor etmen konunun içeriğinde olan her mesajı rapor etmen anlamına gelir.

Yorumun rapor edilmiştir.
Noktalama işaretleri Diğer işaretleride kapsar. Ayrıca Konu rapor edilmiştir derken o zamanlar stajer olarak işe başlamıştım. Şuan Moderatör olarak devam ediyorum. Ayrıca uyarın için teşekkürler. Mobilde olunca öyle hatalar olabiliyor maalesef. Konu altında daha fazla kişisel münaşaka yapma,sorunun var ise özelden mesaj at yada skypeden ekle konuşalım.

Noktalama işaretleri Diğer işaretleride kapsar. Ayrıca Konu rapor edilmiştir derken o zamanlar stajer olarak işe başlamıştım. Şuan Moderatör olarak devam ediyorum. Ayrıca uyarın için teşekkürler. Mobilde olunca öyle hatalar olabiliyor maalesef. Konu altında daha fazla kişisel münaşaka yapma sorunun var ise özelden mesaj at yada skypeden ekle konuşalım.
Bizde konuyu telefondan açtık ve ben senin yüzünden Ban yedim.

Atlamasam içimde kalır konuyu niye kitlemiyorsunuz ki ._. tartışanlar konu spam dan başka bir şey yapmıyorsunuz. :/
Tarihe bak 7 Ocak 2017 şuan ki tarihe bak 27.01.2017 halen bu konu üzerin de mi duruyorsunuz.

Hocam Selamlar , Sizlere Ancak Program Yazmakta Destek Olabilirin

Aradan zaman geçti ve ben değiştim. Size bazı programları kodlama, PHP-GTK, html, css, php, az biraz js yardımında eğer websitesi kuracaksanız tüm işlerini yapabilirim hosting vb. site kodlaması vb. vb. server ayarlaması vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl