Gönüllü Developer olurum bilgi seviyesi 8/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semvision

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
1Wassyo

Discord:

wassyo_

Merhabalar ben rax sunucunuzda plugin paketi yapabilirim ve bilgiliyim eğer isterseniz örnek paketlerde açabilirim modern sistemler ekleyerek yapıyorum bunları genelde mesela survival sunucularında griefprevention yerine lands gibi düşünün seviye arttırmak amaçlı tamamen para koyamam ama sizlere 2-3klık paketler yaparım

Merhabalar ben rax sunucunuzda plugin paketi yapabilirim ve bilgiliyim eğer isterseniz örnek paketlerde açabilirim modern sistemler ekleyerek yapıyorum bunları genelde mesela survival sunucularında griefprevention yerine lands gibi düşünün seviye arttırmak amaçlı tamamen para koyamam ama sizlere 2-3klık paketler yaparım
Bana ulaş dc sadecekin

discord reyzen_body ulasabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl