Bulundu Developer Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FazoHan

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
5
Minecraft
FazoHan

Discord:

faz0_1453

Merhaba mc-tr ailesi, aylardır yaptığım sunucu hakkında ki eksikleri gidermek için geliştirici arıyorum.

-GEREKENLER-
*Pluginler konusunda bilgili olmalı
*Minecraft towny sunucusu pluginleri hakkında bilgili olmalı
*Diğer mc geliştiricisi özellikleri...

-OPSİYONEL-
*HTML, CSS, JS, PHP SQL konularında bilgi sahibi olabilir, olmasa da olur.
*Java bilmeli(zorunlu değil)

Sunucu hakkında ki bütçemiz az olduğundan dolayı verebileceğimiz pek bir para yok, ancak sunucu geliri, masrafları geçerse ücret verilecektir.

Merhaba mc-tr ailesi, aylardır yaptığım sunucu hakkında ki eksikleri gidermek için geliştirici arıyorum.

-GEREKENLER-
*Pluginler konusunda bilgili olmalı
*Minecraft towny sunucusu pluginleri hakkında bilgili olmalı
*Diğer mc geliştiricisi özellikleri...

-OPSİYONEL-
*HTML, CSS, JS, PHP SQL konularında bilgi sahibi olabilir, olmasa da olur.
*Java bilmeli(zorunlu değil)

Sunucu hakkında ki bütçemiz az olduğundan dolayı verebileceğimiz pek bir para yok, ancak sunucu geliri, masrafları geçerse ücret verilecektir.
sunucu hakkında bilgi vermen ve önemli kriterleri belirtmen senin için daha hızlı sonuç alman için yardımcı olacakdır mesela kriter olarak min yaş X olması lazım portolfyo linkin : x yaptıgın projelerin : x

gibisinden

Doğru haklısınız, tam hatırlamıyorum ancak aylar önce başlamıştım bu sunucuya tek başıma, aslında 10+ kişi vardı ekibimizde ben kurucuydum ancak diğer ortaklarım ve geliştiriciler hiç katkıda bulunmuyorlardı buna, şöyle söyleyeyim adam sunucu projemiz bitmeden 3 gün önce girdi ilk kez sunucuya o kadar rezil bir durumdu bende bıraktım artık. sunucu da ki sistemler arasında, sezon, yıl, dungeons, özel mob, kanlı ay, çiftçi vb. bir çok sistem vardı, kasaları, mapi, skriptleri her şeyi hazırdı, dc botunu bile kendim yapmıştım gerçekten çok büyük bir projeydi az sonra detaylı bir şekilde yeni konu açarım sağ olun

Discord kullanıcı adınız yanlış sanırım

Bazı düzenlemeler yaptımda şu an da discordu pek aktif kullanamıyorum proje başlayınca ben başvuran herkesi almaya çalışacağım ortak sw ye şuanlık bana profilimden özel mesaj olarak yazabilirsiniz, bir kaç mesaj da geliyor zaten

Merhabalar,
Skysetups olarak sizlere bu konuda yardımcı olabiliriz.
Discord: MrLexia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl