Bulundu Devasa Modlu Minecraft Sunucusuna Özel Launcher(Client) Yapabilecek Ortak Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhantr

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Minecraft
ayhantr

Discord:

ayhankose

Herkese selam ben ayhan önceki yazımda belirttiğim gibi 400 modlu plugin+modu aynı anda çalıştıran bir sunucu açıyoruz. Ancak özel client(launcher) kullanmak istiyoruz ve bunu yapacak ortak aranıyor sunucumuzu ayarladık sadece ben yapabilirim diyen birisi gelip ortak olabilir herhangi bir şart yoktur. Ben size çok güzel client yaparım diyen direk yazabilir ortak olarak alınacaktır.(Tabiki modları destekleyen modlu client)
Dc:
ayhankose
Steam Arkadaşlık Kodu: 922939403

(İlerde olan satışlardan pay alacaktır)

Herkese selam ben ayhan önceki yazımda belirttiğim gibi 400 modlu plugin+modu aynı anda çalıştıran bir sunucu açıyoruz. Ancak özel client(launcher) kullanmak istiyoruz ve bunu yapacak ortak aranıyor sunucumuzu ayarladık sadece ben yapabilirim diyen birisi gelip ortak olabilir herhangi bir şart yoktur. Ben size çok güzel client yaparım diyen direk yazabilir ortak olarak alınacaktır.(Tabiki modları destekleyen modlu client)
Dc:
ayhankose
Steam Arkadaşlık Kodu: 922939403

(İlerde olan satışlardan pay alacaktır)
400 modlu plugin falan fistan iyi hoşda onu ücretsiz yapacak ve o kadar modu düzenli eklicek kişi bulmak zor

400 modlu plugin falan fistan iyi hoşda onu ücretsiz yapacak ve o kadar modu düzenli eklicek kişi bulmak zor
mod paketi hazır sadece curseforge gibi tek tuşla açtırmak amacımız tabiki daha kolay ve tek tuşla girmesi önemli

Boş proje, 3-5 ay sonra forumda, tr kitlesi farklılık sevmiyo diyip yaygara çıkartmayın, kimse oynamaz bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl