Çözüldü Dev Yardım Talep Ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Akkoz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5

Discord:

AlpBey34#0283

1) AutoPickUp pluginim var fakat kırdığım eşyalar envantere değil yine yere düşüyor.
*Resim ;
autopickup.png

2) Oyuncu adadan düştüğü zaman farklı bir yerde doğuyor. Nasıl spawnda doğmasını sağlayabilirim. (ek: setspawn v.s onlar tamam sadece adadan düşünce böyle oluyor)

3)IslandBorder kullanıyorum ve oyuncularımın oyun parasıyla ada sınırını genişletmesini istiyorum.
Örnek olarak bu sistemi nasıl yapabilirim. (tıklayınca adanın sınırı genişliyor.)
ada sınır genişletme.png

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Hazır Paket kullanma.

Sanırım kendiniz yapmadınız ve nasıl yapacağınızı da bilmiyorsunuz, ileride büyük sorunlar ve çözülemeyecek derecede hatalara veya uğraşılmayacak kadar değişiklik yapmanıza neden olabilir

1. seçenekte /ap'den açmayı unutmayın ya da farklı bir eklenti kullanıyorsanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
değiştirebilirsiniz.

2. seçenekte VoidSpawn eklentisi veya benzeri pakette olacaktır. Bu eklenti ile düzenleyebilirsiniz.

3. seçenek için ise menü hazırlamanız gerekecek. Menü ile rahatlıkla yapabilirsiniz ancak biraz emek vermeniz gerekecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl