Çözüldü Dev Olma Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ekmek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekmek

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
butcher

Discord:

Kusura bakmayın reklam gibi olacak belki ama SonOyuncu creativede adminin dev olduğunu gördüm de hangi pluginle yapıldığını bilen var mı?
ve konuyu muhtemelen yanlış yerde açtım kusura bakmayın

Resim
2019-09-15_19.02.12.png

Merhaba!
Bana çok dev gelmedi ama elinde 1-2 tane daha görsel varsa atabilir misin?
Sağlıcakla Kal.

Eğer adam yerdeyse normal gözüküyor ama havada ise dev olarak gözüküyor. Bir çeşit göz yanılması gibi geldi görselde bana. @CraftLucy 'nin dediği gibi 1 2 tane daha resim varsa elinde atarsan daha da çok yardımcı olabiliriz.

• Dostum heralde Admin'in birazcık altından baktığın içinde olabilir.

Resim üzerinden biraz araştırma yaptım ve bu konu hakkında herhangi bir eklenti vs. bulamadım. ( Sanırım yanlış anlamışsın. )

Oyuna girerken ne ile giriyorsun ? Büyük ihtimal oyuna girdiğin şeyin özelliğidir (Optifine gibi). Bunun bir plugini yok diye biliyorum.

Son oyuncu kendi versiyonunu ve ona uygun spigot emülatörünü kodladığı için, eklentileri de tamamen onlara ait oluyor.

Bunun nasıl olacağını teknik olarak sana söyleyeyim:
Minecraft source codelarının içinde GIANT diye bir entity var onun hitbox ve collusionlarını özel yetkili oyuncular için kullanmışlar.
Bunu yapabilmek için kendi minecraft versiyonunu ve spigot versiyonunu yazman/düzenlemen gerekli bu da orta/üst düzey yazılım bilgisi gerektirir. NOT BU BIR EKLENTI DEĞİLDIR ÖYLEYSE BILE ÖZEL BİR SÜRÜM GEREKLIDIR ANCAK DISGUISE ŞEKLİNDE YAPILABILIR

Kendi sunucu jarını yapman basit. Spigotun sitesinden buildtoolu bulabilirsin.
Fakat minecraft'ın kodlarını editlemek veya değiştirmek FORGE ve yan ürünleri (twitch, curse) harici Minecraft EULA'sına göre yasal değil.
(Seni şaşırtacak bir şey daha söyleyeyim sunucuların VIP satışlarını yapabileceği yasal fakat onlara kozmetik/özel alan harici bir şey vermesinin yasak olduğu EULA içine yazılmış. [Pelerin ve Skin kozmetik olarak sayılmıyor ve satışının sunucuyu kapattıracağını bile belirtmişler.])
Fakat piyasada bunları yapan çok kişi var ve bir ceza almıyorlar yani sen de internetten minecraft source code indirip editleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl