Destek & Yazar ekibine öneri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan craftlord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

craftlord

Odunlara Vur Vur Vur!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
25

Discord:

craftlordmc

Bir çok konuda destek ekibindeki arkadaşların yapay zeka mesajlarıyla saçma cevap verdiğini görüyorum ve bazı üyelerin konu açtığında log, ekran görüntüsü, kanıt, döküman gibi şeyleri yüklerken spoiler eklemeyi, kod bloğu kullanmayı, nasıl log atacağını vs. bilmediğini görüyorum. Yapay zeka cevabı atarak "görevini yerine getirmiş olmak" yerine insanlara yardımcı olacak bu tarz yardım konusu oluşturulursa konular çok daha düzenli hale gelecektir.

Bir çok yardım destek konusuna sırf logların falan rahat okunmadığı için destek sağlamaktan vazgeçiyorum.

Forumda 14 yaşında yetkili olan bile var, yapacak bir şey yok mc-tr böyle yönetim ilgilenmiyor

Bir çok konuda destek ekibindeki arkadaşların yapay zeka mesajlarıyla saçma cevap verdiğini görüyorum ve bazı üyelerin konu açtığında log, ekran görüntüsü, kanıt, döküman gibi şeyleri yüklerken spoiler eklemeyi, kod bloğu kullanmayı, nasıl log atacağını vs. bilmediğini görüyorum. Yapay zeka cevabı atarak "görevini yerine getirmiş olmak" yerine insanlara yardımcı olacak bu tarz yardım konusu oluşturulursa konular çok daha düzenli hale gelecektir.

Bir çok yardım destek konusuna sırf logların falan rahat okunmadığı için destek sağlamaktan vazgeçiyorum.
Genel forum kullanımı ile ilgili yeni ve ilk defa konu açan üyelere yönelik aklımda bir proje var. Bununla ilgili en kısa sürede bilgilendirme konusu açacağımdan emin olabilirsin.
Forum üstündeki ekiplerimizin bu tarz davranışları şeflerce denetlenmektedir. Yapay zeka kullanımı ekip içi serbest olup belirli sınırları vardır. Tamamiyle yapay zeka olduğunu düşündüğünüz cevaplar için destek talebi üstünden bize bilgi sağlayabilirsiniz. Gerekli uyarıları ekibe yapmaktayız. Farklı önerileriniz de varsa duymak isterim.

Forumda 14 yaşında yetkili olan bile var, yapacak bir şey yok mc-tr böyle yönetim ilgilenmiyor
Forum yetkili ekibinde 14 yaşında yetkililerin olması gayet doğal bir durum. Yetkili kişi işini düzgün yaptığı ve kurallara uyduğu sürece herhangi bir sorun yoktur. Yanlış işlem uygulayan veya kuralları ihlal ettiğini düşündüğünüz yetkilileri şikayet etmek için forum destek üstünden yönetim ile iletişime geçebilirsiniz.

Eğer milletin konusunda eleştiri yapar ve raporlanırsanız uyarı yiyip mesajınız siliniyormuş haberiniz olsun

1765813152849.webp

Birde şey var yapay zekaya bu mesajı nasıl silebilir ve bu kullanıcıya nasıl uyarı atarım gayette güzel yazmış açık bul diye soranlar var :D

İnsanlarla sohbet muhabbet etmek öneri yapmak eleştiri yapmak doğruları söylemek için şu foruma giriyoruz ama sağolsun yetkililer bir şeyi düzgün yapamıyor keşke daha iyi bir minecraft Türkiye forumu açılsa.

(gerçi reklamlardan dolayı giremiyoruz foruma)

Eğer milletin konusunda eleştiri yapar ve raporlanırsanız uyarı yiyip mesajınız siliniyormuş haberiniz olsun

Ekli dosyayı görüntüle 276550
İnsanlarla sohbet muhabbet etmek öneri yapmak eleştiri yapmak doğruları söylemek için şu foruma giriyoruz ama sağolsun yetkililer bir şeyi düzgün yapamıyor keşke daha iyi bir minecraft Türkiye forumu açılsa.

(gerçi reklamlardan dolayı giremiyoruz foruma)
Merhabalar

Talep üstündeki ilk mesajımda belirtiğim gibi eleştiri(Eleştiri, bir kişi, eser ya da konuyu doğru ve yanlışlarını göstererek anlatmak amacıyla yazılan kısa metinlerdir. Wikipedia) anlamı harici doğrudan yorum içeren metinleriniz olması durumunda karalama & baltalama olarak işlem uygulanmaktadır. Bu durumu genel forum kuralları kural 4 madde 4 kısmında da bulabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl