Skript Paylaşımı Destek Skripti

Sizce Nasıl

• Çok Güzel

Oy: 1 33,3%
  • Güzel

• Eh

Oy: 0 0,0%
  • Kötü

• Kullanmam Ama Güzel

• Kullanmam Kötü

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FiratYildiz

Koydum Çalışma Masasını
Yasaklandı
Elmaslar
55
Facebook
OORSOPCUCOKLARI
X
HAHSAHAHA
Size Destek Skriptimi Tanıtıcağım Beğenirseniz Yeni Sürümlerini Çıkarmayı Düşünüyorum Ben Beğendim Fakat Size Kalmış
Gerekli Plugin: SkQuery Neden: send player title skquery sayesinde oluyor
Kod:
command /admindestek [<text>]:
    permission: admin.destek
    permission message: &fBilinmeyen Bir Komut Kullandınız...
    usage: /admindestek [komut]
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            send " &6&lDestek &7>>> &eaktif,afk"
        if arg 1 is "aktif":
            send players title "&aAktif" with subtitle "&c%player% &eşuanda Aktif Sorunuz varsa /destek [yazı]" for 2 second
            broadcast "&6&lDestek &7>>> &c%player% &eŞuanda Aktif Sorularınızı Sorabilirsiniz"
        if arg 1 is "afk":
            send players title "&4Afk" with subtitle "&c%player% şuanda Afk Sorunuzu Sonra Yazınız" for 2 seconds
            broadcast "&6&lDestek &7>>> &c%player% &eŞuan Destek Kabul Etmiyor"

command /destek [<text>]:
    trigger:
        send "&6&lDestek &7>>> &c%player% &e%arg-1%" to all ops
        send "&6&lDestek &7>>> &e%arg-1% &cmesajın iletilmiştir"

command /d cevapla [<player>] [<text>]:
    permission: d.cevapla
    permission message: &fBöyle Bir Komut Bulunamadı...
    trigger:
        send "&6&lDestek &7>>> &eDestek &c%player% &eTarafından Cevaplandı &c%arg-1% &d%arg-2%" to arg-1

Görseller:
Admin Destek Aktif Komutunu Kullanınca

Aktif.png

Admin Destek Afk Komutunu Kullanınca
Afk.png

Destek Mesajı {hem opu olan görüşü opu olmayan görüşü}

destek.png

Destek Cevaplama

Op Cevaplama.png

Son düzenleme:
Eğer Skript işine yeni başladıysan gerçekten güzel bir skript kodlamışsın <3 Biraz daha geliştirir isen daha güzel bir skript olacağına inanıyorum.

Eğer Skript işine yeni başladıysan gerçekten güzel bir skript kodlamışsın <3 Biraz daha geliştirir isen daha güzel bir skript olacağına inanıyorum.
Teşşekürler Güzel Yorumun İçin Tam Bi Skripter Olmadım Ama Aklımda Güzel Şeyler Var

Skript iyi hoş, fakat açıkçası gereği var mı bilemedim, Çoğu core eklentilerde(Essentials, AquaCore, CMI gibi..) /helpop komudu var, hani çoğu kişi bunu açık olarak değerlendirdiği komut var ya? Hah o..

Ayrıca afk komudu sadece duyuru atıyor, insanların komudu suistimal etmesine bir koruma yok, galiba bu oyuncuların duyarlılığına kalmış. Ayrıca cooldown eklemenizi tavsiye ederim, bazıları saniyede 300 kere suistimal edebilir.
Ek olarak bunu tek komut olarak dökebilirdiniz. Biraz ortalamanın altında bir skript olmuş. Gelişmeniz dileğiyle.

Skript iyi hoş, fakat açıkçası gereği var mı bilemedim, Çoğu core eklentilerde(Essentials, AquaCore, CMI gibi..) /helpop komudu var, hani çoğu kişi bunu açık olarak değerlendirdiği komut var ya? Hah o..

Ayrıca afk komudu sadece duyuru atıyor, insanların komudu suistimal etmesine bir koruma yok, galiba bu oyuncuların duyarlılığına kalmış. Ayrıca cooldown eklemenizi tavsiye ederim, bazıları saniyede 300 kere suistimal edebilir.
Ek olarak bunu tek komut olarak dökebilirdiniz. Biraz ortalamanın altında bir skript olmuş. Gelişmeniz dileğiyle.
Yorumun İçin Sağol Yeni Sürümlerde Daha İyi Yapmaya Çalıışıcam

Skript'e yeni başlayan birisi için fena gitmiyorsunuz. Emin adımlarla daha iyi Skript paylaşımları ile geleceğinize eminim ? ☕

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl