Çözüldü [Destek]Sanal Kredili Mağaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Destroy_42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 664
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Destroy_42

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
_JustPro_
Kodlar burada:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Burada ne hata var birde hatayı düzeltirseniz sevinirim ben sadece sunu halledemedim ben mesela yünü sadece 5 . satırda görmek istiyorum diğerini 7. Diğerini de 9.
Öyle yani onu bi bakarmisiniz

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kodu aldım editledim

hocam sk ıle yapmanız tavsıye etmem çok verı kaydedecek ıstersen sana hazır chestcommands sanal market tipi verebilirim chest commandın ıcıne at reload çek çalıstır kafana gore edıtle.

Büyük ihtimal 17. satırda şu kısımda hata var;
Kod:
format slot 26 of player with nether star named "&a&lSanal Kredi" with lore "&6&oSanal Kredin: &c%{sanalkredi.%player%}%" to close then run [execute player command "/sanalkredim"]
#yun bölümü

Bence bu tarz menülü şeylerde ilk olarak "amaca" uygun eklenti var mı yok mu onu araştırmak, eğer bulunamadıysa kendi skriptinizi yazmaktır. Çünkü java ile yazılmış bir eklenti Skripte göre daha Low-Level olduğundan (Yani bilgisayarın anlayabileceği dile bi tık daha yakın olduğundan.) sunucuya lag yapma, sorun çıkarma gibi ihtimalleri daha azdır. Tam incelemedim ama Token Shop eklentisi beklentilerinizi büyük ihtimalle karşılayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl