MucahitSndcCreator
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
asını karıştırma yakında paylaşıcağım için QEQ spoiler olmasın fakat skript ile oyuncuya hareketsizlik efekti nasıl verebilirm bana bunu söyleyin yeterarkadaşım lobi mi yoksa çakma lobimi diyosun
kardeşim ben sadece efekt vermeyi soruyorum allah allah görende skript istedim sancak yaYanlız Sana Verdiğimiz şeyi sen kendinin olarak paylaşırsan haksızlık olur biliyorsun değilmi o yüzden vermiyeceğim
Üstüne Demişdim Sadece İleri İstiyor Arkadaş Yada Haraket Etmesinler:) login yaptıktan sonra da gidemezler o zaman
şey ya hani fakelobby lerde oluyo ya login yaptıktan sonrada hareket edemiyor zıplayamıyoruz bunu mesela yavaşlama efekti felan nasıl veririm görünmezlik felan ?Kardesim , mesala boylemi ?
Kod:on right click: cancel event
Forumda dediyin skripti paylastim baka bilirsin :)şey ya hani fakelobby lerde oluyo ya login yaptıktan sonrada hareket edemiyor zıplayamıyoruz bunu mesela yavaşlama efekti felan nasıl veririm görünmezlik felan ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!