Tanıtım Destek Elçisi | Türkiye'nin gelişmiş Destek Botu | Web Düzenleyici, Panel Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapımcısının türk olması, diğer botlardan bir farkı olduğu anlamına mı geliyor
Sanırım Türk sunucularda yabancı dil botlarının kullanıcı ile etkileşiminin olmasından dolayı belirtti

Farklı özelliklerle sürekli geliştirilmeye devam edilirse, başarılı yerlere geleceğini umuyorum. Eline sağlık.

Diğer botlardan farkı oldunu söylemedim ama türklerin tarafından yapılması bence güzel birşey
Bi an MC-TR'ye yeni bir kadro ekleniyor sandım, arada bi' ekliyorlar fantezi olsun diye
Proje güzel duruyor eğer Türk destek botlarına kafa tutabilirse aktif olarak geliştirildiğinden başarılı olacağına inanıyorum.
Allah korusun Yeni takımlarla uğraşamam :) ama ücretsiz altyapılar belki paylaşırım

Değerli yorumlar için tişikler ederim

Farklı özelliklerle sürekli geliştirilmeye devam edilirse, başarılı yerlere geleceğini umuyorum. Eline sağlık.
Değerli yorumun için tişikler V4 için kodlamalara başladım V4 bitene kadar v3 geliştirilmeyecek (sadece bugfix atılacak) V4 le sapa sağlam altyapıyla olcak

Ek not sakın makinenize cloudflare warp kurmayın benim yaptım gibi (Makineye erişemiyorum)

TR Sunucusu aldığım için Discord API larına düzgün erişimim yok :(

güzel boş dönmüş yorumlarda şahsen beğendim konuyu ama güvenip kullanır mıydım aşikar

Türk bir geliştirici tarafından bu şekilde bir proje çıkması oldukça güzel, başarılar dilerim.

Sitede SSL yok, https isteği attığı için bu linkten girilmiyor siteye http yazmak gerekiyor ama bunlar düzeltilirse gayet güzel proje ellerine sağlık.
Cloudflarede sıkıntı yaşıyorum en kısa sürede halledeceğim değerli yorumun için tişikler

sırf LeCola - ColaTurka içmemek için fazla verip CocaCola alan ben bile türk diye kullanabilirim şayet bir sorunum olursa geliştiriciye kolay ulaşım sağlayıp kendisi de üşenmeyip bakabilir (umarım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl