Destek Ekibinin Ölü Durumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nikto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nikto

.
Elmaslar
1.086
Forumda bir süredir yoktum ekiplere çok kişi girmiş/çıkmış çok ekipler değişmiş ve forumda bu değişiklikten etkilenmiş. Moderatör ekibini es geçiyorum raporlayacak bir şey göremediğim için aktiflikleri hakkında bilgim yok ancak yazar ekibinin açtığı makale sayısı cidden az kalıyor. Ancak ekiptede 2 kişi bulunduğunu gördüğümden bunuda es geçiyorum. Ancak destek ekibi anlamadığım şekilde ölü. Ekipte 3 adet işinde gayet iyi olduğunu düşündüğüm kişi var ancak yardım konularına son 2 haftadır ne zaman baksam 5 taneden bir tanesi anca çözülmüş oluyor. Hadi tatil diyelim insanlar giremiyor diyeceğim ama böyle bir durumda söz konusu değil adamlar günün çoğu vaktinde aktif. https://www.mc-tr.com/forumlar/minecraft-plugin-yardim-ve-destek.36/ şu kategoriye bile baktığımızda son 1 haftada 1 sayfa konu biriktiği gözüküyor ve bazılarına bakılmamış bile. Eminim ki yönetim ekibi en iyisini biliyordur ancak yinede bu konu hakkında bir konu açma gereği duydum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl