DonsuzTurk
dev.
- Elmaslar
- 1.283
Discord:
donsuzturk
Baran(KollariSwain): Geçtiğimiz hafta göstermiş olduğun performansa bakılarak bu hafta açıkçası hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim. Bu hafta forumda yeterince vakit bulamadığını düşünüyorum, yoksa bundan daha iyi performans gösterebileceğini biliyorum. Ekip içi iletişimin geçen hafta bahsettiğim gibi güzel ve umarım hep bu şekilde devam eder. Önümüzde ki hafta foruma daha çok vakit ayıracağına ve bu performansını unutturacak bir performans göstereceğine inanıyorum. Önümüzde ki hafta favorim sensin, utandırma beni :)
Muratcan(Mcdikmen): Öncelikle rehber&tanıtım görevi için 2 konu açmandan dolayı seni tebrik ediyorum. Geçtiğimiz haftaya göre kağıt üzerinde vermiş olduğun cevap sayısı ve en iyi cevapta bir düşüklük gözüküyor fakat bunu bu hafta açılan konuların geçtiğimiz haftaya göre daha düşük olmasına bağlıyorum. Yani performansından herhangi bir kayıp vermemişsin. Bu hafta moderatör ekibine geçmiş olman açıkçası beni üzdü. Umarım görevini her iki taraf içinde performans kaybı yaşamadan ilerletirsin.
Enes(EnesE): Geçtiğimiz haftanın ortalarında ekibe dahil olmuştun. Göstermiş olduğun performans beni fazlasıyla sevindirmiş ve heyecanlandırmıştı. Bu hafta performans olarak yine iyi bir performans gösterdiğini söyleyebilirim. Fakat en iyi cevap sayın ile vermiş olduğun cevap sayısını aynı doğrultuda götürmen daha iyi olacaktır. Bu durumu konulara cevap verirken biraz çekindiğine ve emin olamamana bağlıyorum. Bu yüzden vermiş olduğun cevapları kendinden şüphe duymadan daha net bir şekilde verirsen en iyi cevap sayınında verdiğin cevap sayısı ile aynı doğrultuda arttığını göreceksin. Terfin hayırlı olsun, umarım bu istekle devam eder ve daha nice terfiler görürsün.
Arda(pizm.): Öncelikle ekibe tekrardan hoş geldin. Açıkçası seni ekibe davet ederken iyi bir performans göstereceğini düşündüğümden dolayı davet etmiştim. Fakat gördüğüm kadarıyla sen düşündüğümden daha iyi bir performans göstermişsin. Vermiş olduğun cevaplar Muratcan gibi seninde büyük çoğunlukla en iyi cevap. Bunun dışında verilen görevleride yapmış olman ilerisi için beni fazlasıyla umutlandırdı. Bu şekilde devam edeceğine inanıyorum ve önümüzde ki hafta daha iyisini bekliyorum.
Verilen Cevap Sayısı/En İyi Cevap Sayısı
- Baran(KollariSwain): 6/2 (Toplam 8)
- Muratcan(Mcdikmen): 3/8 (Toplam 11)
- Enes(EnesE): 8/3 (Toplam 11)
- Arda(pizm.): 4/11 (Toplam 15)
Açılan Konu Sayısı
- Baran(KollariSwain): 2 geyik&muhabbet, 1 rehber&tanıtım
- Muratcan(Mcdikmen): 2 geyik&muhabbet, 2 rehber&tanıtım
- Enes(EnesE): 2 geyik&muhabbet, 1 rehber&tanıtım, 1 skript paylaşımı
- Arda(pizm.): 1 geyik&muhabbet, 1 rehber&tanıtım
Puan Tablosu
- Baran(KollariSwain): 22