Destek Ekibi - Haftalık Değerlendirme | 07.03.2021 - 14.03.2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DonsuzTurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DonsuzTurk

dev.
Elmaslar
1.283

Discord:

donsuzturk

1615986418288.png

Baran(KollariSwain): Genel olarak tüm destek konularına yardımcı olmak için verdiğin çabayı görebiliyorum. Fakat verdiğin cevapların bir kısmında kişiye soru yöneltirken yönelttiğin sorununda cevabınıda eğer eklersen, en iyi cevap sayın şu an ki duruma göre daha fazla artış gösterir. Yetkili ofsindeki hareket ve davranışlarındada herhangi bir sıkıntı yok. Performansından ve hareketlerinden memnunum. Haftaya yukarıda bahsettiğim şeyide şu an ki performansına ek olarak yaparsan en iyi cevap sayının artış gösterdiğini sende göreceksin.

Muratcan(Mcdikmen): Baran'a bahsettiğim gibi tüm destek konularına seninde yardımcı olmak için verdiğin çabayı görebiliyorum. En iyi cevap sayın oldukça iyi. Verdiğin cevaplarında geneli en iyi cevaba yakın cevaplar. Yetkili ekibi içerisindeki hal ve hareketlerindende oldukça memnunum. Ek olarak toplantıdaki olgunluğun ve verdiğin fikirlerde dikkatimi fazlasıyla çekti. Performansını bu şekilde devam ettireceğine canı gönülden inanıyorum. ||Bu arada terfin hayırlı olsun, nice terfilere.||

Emirhan(Tema): İlk gün 5 konuya cevap vermenin dışında forumda hiçbir yardım konusuna göz atmamışsın bile. Ekip içerisinde hal ve hareketlerinde diğer arkadaşlarına göre geride diyebilirim. Hafta ortasında gerçekleştirmiş olduğumuz ekip toplantısında destek vereceğini ve durumunun daha iyi olacağını belirtmiştin. Fakat o günden sonrada hiçbir şekilde bunları gerçekleştirmediğini görüyorum. Haftalık zorunlu olan konuyuda açmamışsın, bu şekilde pek gideceğini düşünmüyorum.

Enes(EnesE): Henüz ekibe katılalı 2-3 gün olmasına rağmen performansın oldukça iyi. Henüz alışma sürecinde bu şekilde bir performans göstermiş olman, ileriye dönük bakıldığında beni fazlasıyla heyecanlandırdı diyebilirim. Hal ve hareketlerin içinde aynı şeyleri diyebilirim. Umarım katıldığın günden beri gösterdiğin o istek sürekli olarak devam eder ve performansın dahada iyi yerlere gelir.

Verilen Cevap Sayısı/En İyi Cevap Sayısı
- Baran(KollariSwain): 12/6 (Toplam 18)
- Muratcan(Mcdikmen): 9/10 (Toplam 19)
- Emirhan(Tema): 5/0 (Toplam 5)
- Enes(EnesE): 7/3 (Toplam 10)

Açılan Konu Sayısı
- Baran(KollariSwain): 1
- Muratcan(Mcdikmen): 1
- Emirhan(Tema): 0
- Enes(EnesE): 3

Puan Tablosu
- Baran(KollariSwain): 28
- Muratcan(Mcdikmen): 33
- Emirhan(Tema): -
- Enes(EnesE): 19​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl