Destek Ekibi 25.01.2021 - 31.01.2021 Haftalık Değerlendirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 275

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

Hln4sQ.png

Ozan: Bu haftada bilgisayarının bozuk olmasına rağmen temponu bozmadan güzel performanslar sergilemişsin. Fakat en iyi cevap sayın geçen haftaya göre biraz daha düşük ama düzeltilecek bir şey değil gelecek hafta daha fazla en iyi cevap alacağına inanıyorum. Destek vermiş olduğun konu sayısı bu haftada normalin üzerinde senden gelecek hafta tek beklediğim şey en iyi cevap sayını biraz daha yükseklerde tutman. Onun dışında sende pek sıkıntı görmüyorum temponu bozmadan böyle devam et. Şubat'ın 10'un da terfi alabilirsin :))

Emirhan: Bu hafta sanırım plugin paketi yaptığından dolayı en iyi cevap sayın geçen haftaya göre biraz daha düşük. Ama sıkıntı yok gelecek hafta seninde en iyi cevabının yüksek olacağına inanıyorum. Sende de pek bir değişiklik yok aynı tempoyla devam ediyorsun, aktifliğini ve performansını düşürmüyorsun. Gelecek hafta senden de güzel bir en iyi cevap sayısı bekliyorum ve ayrıca sende 10 Şubat tarihlerinde terfi alabilirsin :))

Efe: Perşembe günü izin aldığından dolayı pazartesi-salı-çarşamba ve perşembe günlerinde yapmış olduklarını değerlendireceğim. Bu hafta yine diğer ekip üyelerine göre daha fazla en iyi cevap almışsın ve mükemmel tempoyla ilerliyorsun. Belki izinli olmasan en iyi cevabın 15'in üzerinde olabilirdi. Gelecek perşembe iznin bitiyor ve sahalara güzel performansla dönmeni iple çekiyorum :))

Bu haftaki en iyi cevaplarımız:
Ozan:
3
Emirhan: 4
Efe: 6

Bu hafta toplam destek verilen konu sayısı:
Ozan:
15
Emirhan: 14
Efe: 8

Bu hafta açılan konu sayısı:
Ozan:
1
Emirhan: 1
Efe: 1

Puan tablosu:
Ozan:
30
Emirhan:30
Efe: 25

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl