EmreSHN
Seven sevdiğiyle güzelleşir.
- Elmaslar
- 2.620
- Minecraft
- EmreSHN
Discord:
EmreSHN#4551
Ozan: Bu hafta yine temponu bozmamışsın gayet iyi destek vermişsin fakat en iyi cevap sayını yükseltmelisin. Verdiğin destek konu sayısı 42'ye kadar ulaşmış durumda bu çok güzel bir şey lakin tüm ekibin farklı amaçları var. Yazarların temeli konu açmaksa bizim temelimizde en iyi cevap öyle düşün. Gelecek hafta en iyi cevabını daha fazla almaya çalış, performansın muazzam ötesiydi gelecek hafta aynı tempoo :))
Emirhan: Ekibimize tekrardan hoş geldin. Yine eskisi gibi performansın gayet iyi fakat bu hafta biraz işlerinden dolayı aktifliğin az da olsa düşüktü bunu sende kabul ettin. Fakat yinede işlerinin olmasına rağmen en iyi cevabın ortalamada yani gayet iyi. Gelecek hafta okulların tatil edilmesiyle ve paket işlerini bir müddet bırakacağını söyledin buna istinaden gelecek hafta senden benim dudağımı uçuklatacak bir performans bekliyorum senden :))
Efe: Efecim ekibimize hoş geldin. Öncelikle başarılı bir skripter olduğunu performansınla bize gösterdin. En iyi cevap sayın diğer ekip üyelerine göre bu hafta daha fazlaydı ve alanında gayet güzel destek veriyorsun. Cevap verilenler kanalına 5 tane konu atmışsın. Eğer o kanalın asıl amacını bilmiyorsan ben sana anlatayım. Destek verip çözüme ulaştıramadığın konuları cevap-verilenler kanalına atmalısın ve her konu başına 1 puan olarak sayılıyor, en iyi cevap ise 2 puan. Bu temponu gelecek haftalardada devam ettirirsin umarım.
Bu haftaki en iyi cevaplarımız:
Ozan: 5
Emirhan: 7
Efe: 10
Bu hafta toplam destek verilen konu sayısı:
Ozan: 42
Emirhan: 21
Efe: 5
Bu hafta açılan konu sayısı:
Ozan: 1
Emirhan: 1
Efe: 1