Destek Ekibi 08.02.2021 - 14.02.2021 Haftalık Değerlendirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 136

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

LNfVQb.png

Ozan: Bu haftada güzel performans ve aktiflik sergilemişsin. Aslında en iyi cevap ve destek verdiğin konu sayısı az fakat ben bu hafta fazla konu açılmadığını biliyorum lakin fazla destek konusu açılsaydı yine aynı performansı sergileyeceğini bildiğim için bu yorumları yaptım. Umarım gelecek hafta konu sayısı artar ve istatistiklerin daha fazla olur. Sende aynı şekilde güzel tempoyla ilerliyorsun bu temponu bozma.

Emirhan: Seninde bu hafta neredeyse Ozan'la performansın aynı. İkinizinde alanı sunucu destek ve plugin destek fakat farkındayım o alanlarda bu hafta çok az konu açılmış yani öyüzden hakkınızda kötü yorum yapmaya hakkım yok. Gelecek hafta umarım konu sayısı artar ve istatistiklerin daha fazla olur.

Efe: Senin bu haftaki en iyi cevap sayın 10'un üzerinde. Skript alanında bu hafta çok konu açılmış onu fark ettim. Birkaç haftadır aynı tempoyla ilerliyorsun umarım performansın böyle devam eder fakat sana geçen hafta dediğim şeyi bu haftada yapmamışsın. Destek verip çözüme ulaştıramadığın konuları lütfen cevap-verilenler kanalına at. Sonuç olarak o konulardan da 1 puan kazanıyorsun yani istatistiklerinin fazla olması için önem katıyor.

Kaan: Öncelikle ekibimize hoş geldin. Bu hafta rapora dahil edilmedin fakat 1 gün içinde sergilediğin performans muazzamdı. 1 gün içinde 4 en iyi cevap kazanmışsın ve birçok sayıdan fazla konulara destek vermişsin. Gelecek hafta istatistiklerinin daha fazla olacağından şüphem yok.

Halil: Öncelikle ekibimize hoş geldin. Sende aynı şekilde bu hafta rapora dahil edilmedin fakat seninde sergilediğin performanslar beni şaşırttı açıkcası. 1 gün içinde neredeyse 5 en iyi cevap kazanmışsın, destek verirken kısa ve öz cevap veriyorsun ve konuyu çözüyorsun. Seninde gelecek hafta istatistiklerinin fazla olacağından şüphem yok.

Bu haftaki en iyi cevap sayımız & çözüme ulaşmayan destek verilen konu sayımız:

Ozan:
5 en iyi cevap / toplam 10 destek verilen konu
Emirhan: 5 en iyi cevap / toplam 10 destek verilen konu
Efe: 11 en iyi cevap / toplam 5 destek verilen konu

Bu hafta açılan konu sayısı:
Ozan:
1
Emirhan: 1
Efe: 1

Puan Tablosu:
Ozan:
30
Emirhan: 30
Efe:
38

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl