Reynixan
Le cose belle arrivano quando non le cerchi.
- Elmaslar
- 715
Discord:
Reynixan#8044
Destek Ekibi 07.09.2020 - 13.09.2020 Haftalık Rapor
? Gökhan: Bu hafta en iyi haftan olabilir. En fazla en iyi cevap sende ve aktifliğin de harikaydı. Böyle devam etmelisin. Performansını koruyabilmeli ve daha fazlasını yapmalısın. Bunu yapabileceğini düşünüyorum. Bu hafta 5 en iyi cevabın ile destek adamı seçildin, tebrikler.
? Ali: Aktifliğin biraz düşüşteydi bu hafta. Hafta başında izinli olduğun için bunu normal karşılıyorum. Gelecek haftalarda daha iyisini görmeyi umut ediyorum.
? Ender: İlk haftan olmasına rağmen gayet iyiydin. Aktifliğin iyiydi ve birçok destek konusunda ismini gördüm. Buna rağmen en iyi cevap sayın az gözüküyor. Yeni gelecek olan sistemin seni daha iyi yapacağını düşünüyorum, böyle devam etmelisin.
? Bu hafta toplam en iyi cevap sayımız:
9? Bu hafta toplam destek konumuz:
0:mc_264-0: Destek adamı: @TweetyBey
Haftalık Puan Durumu ( ? / 10 )
Anıl: 6
Gökhan: 8
Ali: 4
Ender: 6
Genel Analiz
Bu hafta gayet iyiydik. Ekibimize Ender katıldı, ekip içi iletişimimiz çok iyi gayet güzel anlaşıyoruz. Genel olarak herkesin aktifliği iyiydi. Destek konularıyla hızlı ve güzel şekilde ilgileniliyor. Konu sahibinden geri dönüş alınmadığında en iyi cevap seçilemiyor bazı durumlarda. Bunun moralinizi düşürdüğünü düşünüyorum ve bu yüzden sisteme güncelleme getirdim. Ofisimizdeki duyuru kanalında görebilirsiniz. Gelecek haftalarda daha iyi performans göstermemizi diliyorum.