Destek alımı mülakatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan illernex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 634
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

illernex

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
12

Discord:

ataery

Bir hosting şirketinin minecraft destek bölümüne başvurdum. Ama bana ne soracaklarını , pluginlerle ilgili ne gibi bir soru soracaklarını bilmiyorum. Bilen varsa yazabilirmi ona göre hazırlıklı olayım.

Bunu söylemek doğru olmaz ve yeterli bilgin yoksa zaten hostinge alınmazsın alınsanda atılırsın dostum.

Tamam anlıyorum demek istediğinizi ama merak ediyorum sadece

Mülakatlar sizin bilginizi ölçmekten çok sizin samimiyetinizi, problemlere karşı yaklaşım biçiminizi ve kişiliğinizi analiz etmeye yöneliktir. Karşınızdaki insanlara karşı saygılı olun. İstikrarlı bir şekilde cevap verin. Onun dışında başvuru yaptığınıza göre temel problemleri çözebileceğinizi düşünüyorum ancak beklemediğiniz komplike sorular karşısında bilmediğinizi ancak öğrenip, araştırabileceğinizi dile getirin. Eğer önemli referanslarınız varsa bunları belirtin. Bu özellikler günümüzde firmalar tarafından istenen temel şeylerdir. Bunlara sahipseniz sonucunuz olumlu olacaktır. Şimdiden başarılar dilerim.​

Mülakatlar sizin bilginizi ölçmekten çok sizin samimiyetinizi, problemlere karşı yaklaşım biçiminizi ve kişiliğinizi analiz etmeye yöneliktir. Karşınızdaki insanlara karşı saygılı olun. İstikrarlı bir şekilde cevap verin. Onun dışında başvuru yaptığınıza göre temel problemleri çözebileceğinizi düşünüyorum ancak beklemediğiniz komplike sorular karşısında bilmediğinizi ancak öğrenip, araştırabileceğinizi dile getirin. Eğer önemli referanslarınız varsa bunları belirtin. Bu özellikler günümüzde firmalar tarafından istenen temel şeylerdir. Bunlara sahipseniz sonucunuz olumlu olacaktır. Şimdiden başarılar dilerim.​
Saolun cevabınız için

Saolun cevabınız için​
Rica ederim. Mülakatınızın sonucunu belirtmeyi lütfen unutmayın. Ek olarak yazmış olduğum içeriklerden size soru geldiyse lütfen bana bildirin. Ek olarak farkı sorular da gelirse de bildirin. Bu konuda ben de kendimi geliştirmek isterim :;p​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl