Bulundu DesperisCreations Ekibini Genişletiyor – Katılmak İster misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erisos

Yurtta Sulh Cihanda Sulh
Elmaslar
66
Minecraft
Erisos

Discord:

Erisos

Esenlikler!
Biz DesperisCreations olarak oyun, yazılım ve web geliştirme alanlarında çalışan bir ekibiz. Kendi projelerimizi geliştiriyor, dijital dünyada üretmeye devam ediyoruz. Şu an ekibimizi genişletiyoruz ve senin gibi yetenekli insanlara ihtiyacımız var!

Aradığımız yetkinliklerden bazıları:
Java veya C# (özellikle backend ve oyun projelerinde)
SQL (veritabanı tasarımı, sorgular vs.)
Temel Web (frontend)
JavaScript (frontend ya da backend fark etmez)
Ya da **“ben bu alanda sağlamım”** diyorsan, dinlemeye hazırız!

Uzun vadeli projelerde aktif yer almak, bir ekibin parçası olmak ve gerçek üretim sürecine dahil olmak istiyorsan bizimle iletişime geç!

DesperisCreations tamamen gönüllülük temelli bir ekipten oluşmaktadır. Ücretli bir iş ilanı değil, bizimle birlikte gönülden üretmek isteyen ekip arkadaşları arıyoruz.

İletişim: DM atabilir, yorum bırakabilir veya instagram üzerinden bana mesaj gönderebilirsin [@mertkandurmazz]
Projemiz hakkında daha fazla bilgi için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Çok uzun süredir foruma giriş yapmıyorum 2020-2021de minecraft ile başladım ve şu an yazılım şirketi kurmak yerli alanda bir şeyler yapmak istiyorum, bu gönderiyi normalde sadece linkedin ve benzeri yerlerde paylaşacaktım, MC-TR üzerinde bu yetkinliklere sahip insan sayısı bir elin on parmağını geçmez ama olsun biriniz belki farklı bir alana yönelmek ve gerçekten kayda değer bir şeyler yapmak isteyebilir diye düşündüm. Teşekkürler, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl