DesertCraft Yetkili Alımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theCoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 792
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theCoder

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Öncelikle herkese selamlar benim bir sunucu projem var ve bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyorum bu nedenle de sağlam bir ekip kurmayı planlıyorum ve bunun içinde alımlar yapıyorum eğer sunucumda bana destek olmak istiyorsanız aşağıda bulunan soruları yanıtlayıp alımlara katılabilirsiniz.
Server Mod:Faction Sürüm:1.8.x

Discord:TVECMuhammet#8183

Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş; (önemli değil işini iyi yapması her şeyden önemli)
İletişim adresi (Discord)
Örnek çalışmaları;(Coder/Builder içindir)

Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Sıfırdan Map yapacaktır. Karşılığında ise DesertCraft Serverinde Builder/Coder/Rehber yetkisi verilecektir.
Builder (Mimar)

Rehberler ilk olarak deneme rehber kategorisinde değerlendirilecektir.
Pluginerlerin herhangi bir skripti kolayca yazması önemlidir.

İlginiz için teşekkürler, iyi oyunlar.
(Konu düzeni pek iyi olmadı şimdiden herkese başarılar)

Son düzenleme:
YANLIŞ KARDEŞIM DISCORDUN SW IP ATARMISIN USTA BUILDERIM
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

discordun yanlış :)

Kardes Pluginerim Moderatorda Ola Bilirim

Başvuru Formu
Ad/Soyad; Melih Boyacı
Yaş; (önemli değil işini iyi yapması her şeyden önemli) 15
İletişim adresi (Discord) BayLegend#9408

Başvuru Formu
Ad/Soyad; Melih Boyacı
Yaş; (önemli değil işini iyi yapması her şeyden önemli) 15
İletişim adresi (Discord) BayLegend#9408
ne için başvurdunuz?

➸ Coder(Pluginer)
Ad:Eltac
Soyad:Veremem Discordan Veririm
Yas:2 Gunden Sonra 14
Iletisim:EltacYT#3967
Pluginerde Olurum Adminde
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ne için başvurdunuz?
Yazdim Olurmuyum

:mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0:
Selamun Aleyküm Yaşım : 15 Ben Ücretsiz Yapabilirim Kardeşim Aslında Ücretli Yapıyorum CraftRise Adlı Sunucuya 100 Tl Bakiye Karşılığu Lobi Yaptım Ve Çok Beğenildi Lobidede Adımı Yazdım Benim Adımı Gördükleri İçin Mutluydum. Ama Serverin Lobisini Değiştirmişler. Neyse. Size Bir Kaç Build Örneğim. 1 -] Yapımı 5 gün Aldı Hatta LegendCraftTR Adli Serverin Creative Yerinde Yapmıştım Uzun Zaman Önce Buyrun Resmi -]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
2-] Yapımı 3 Gün Aldı. Bu Build İse Kendi Serverimin Warp Marketi Buyrun Resmi -]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
NOT : Dİscord Adresim : ItsLove00 Ama Pek Discord Kullanmam Telefon Numaramı Oyundan Verebilirim. Oyundaki Nickim : ItsLove İyi Oyunlar Dileriz. İyi günler. -TURKBUILDTEAM- / Bu Arada Admin Alımı Varsa Adminde Olabilirim Adminliğim Güzeldir / Hatta Direk Resmimleri Vereyim Bakın Bu 1. Yani Yapımı 5 Gün Olan LegendCraftTR Adlı Sunucudaki Creative Buildim Eki Görüntüle 36496
Şimdi İse Kendi Serverimdeki Warp Market
Eki Görüntüle 36497 Bu Arada Bilgilerim : Adım : Hasan Efe / Soy Adım : Yayla / Yaş : 15 16 Ya Çok Az Kaldı / Mikrofonum Var Ama Telden Konuşursak Daha Yararlı Olur Benim İçin / Wg,Rg,Brush,GP Giibi Komutlarla Aram Cok İyidir Daha Dogrusu Efsane Dir ;) / Oyundaki Adım : ItsLove / Discord : ItsLove00 Ama Pek Girmem Tel No Veririm Oyuna Girince / İnstagramım : FilmDiziSahne / BuKadar :D/ İyi Günler / Server İp Yİ Verirmisiniz Lütfen :D/:mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0: :mc_56-0:
BU ARADA DİSCORD İSTEK ATTIM DİSCORDUM : ItsLove00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl