Pisicik
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- PisicikYT
- X
- p1s1c1k
Discord:
p1s1c1k
p1s1c1k
p1s1c1k
noise kavramını öğrenmelisin ya da direkt şöle videolar izle, matematik istiyor öyle şeyler çizmek
paper bile yayınlamışlar
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gözün korkmasın sayfa 20-35 arasına bak destan yazmışlar anlarsın komut ve resimlerden
bu arada burada yapıaln şeyler grafik programlama alanına ait
attığım belge en iyi kaynak chatgptye falan yükle ona sor yardım etsinhocam araştırdım çoğu şeyi anlayamadım komutlar girdim çalışmadı yardımcı olabilecekmisin yada bildiğin bi schematic varmı ondan kopyalayıp yapiştirayim
nixolyw
noise kavramını öğrenmelisin ya da direkt şöle videolar izle, matematik istiyor öyle şeyler çizmek
paper bile yayınlamışlar
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gözün korkmasın sayfa 20-35 arasına bak destan yazmışlar anlarsın komut ve resimlerden
bu arada burada yapıaln şeyler grafik programlama alanına ait
ücretli bir worldedit addonu addonu dediğim yöntemle çalışıyor hazıra fazla alışmışsınNoise ile bir bilgisi yok ve attığın video ilede alakası yok. ve o videoda kullanılan ücretli bir WorldEdit addonu lütfen bilip bilmeden birini yanlış yole sürükleme.
nixolyw
//set #simplex[<boyut>][<blok1>,<blok2>,<blok3>] komutu ile <> ile olan yerleri doğru şekilde doldurursan videodaki aynı duvarları yapabilirsin.resimdeki gibi duvarları nasıl yaparım mavili olanlar gibi
p1s1c1k
onla bi kaç şey denedimde beceremedim komut falan çalışmadıFAWE plugini ile yapabilirsin
nixolyw
O eklentiyi bende kullanıyorum, O kişinin istediği amaç ile aynı bile değil ve hazıra alışmadım ve yapılışını az önce gönderdim. inceleyip deneyebilirsin.ücretli bir worldedit addonu addonu dediğim yöntemle çalışıyor hazıra fazla alışmışsın
nixolyw
Yapılış bu yorumda:onla bi kaç şey denedimde beceremedim komut falan çalışmadı
//set #simplex[<boyut>][<blok1>,<blok2>,<blok3>] komutu ile <> ile olan yerleri doğru şekilde doldurursan videodaki aynı duvarları yapabilirsin.
NOT: FastAsyncWorldEdit eklentisi gerekiyor.
Yapılış bu yorumda:
p1s1c1k
hocam dediğinizi yaptım oldu şu an etraf her yer renkli halı gibi oldu :Dattığım belge en iyi kaynak chatgptye falan yükle ona sor yardım etsin
yapabileceğin en iyi yaklaşım bütün belgeyi baştan sona oyunda deneyerek öğrenmek şu komutu bi dene yapabilirsen olur gibi
//generate 35 data=ridgedmulti(1,x,y,z,1.6,1)*15.99;1
tabi boyama ve istediğin şekli vermek için makaleyi okumalısın
28.sayfadaki simplexler eklentide hazır olarak bulunuyormuş onları kullanmayı öğrensen bile yeter
nixolyw
"Fawesiz World Edit kullanan" derken? Fawe zaten bir WorldEdit sadece WorldEditin daha iyi geliştirilmiş halidir. bir addon değil.Ekli dosyayı görüntüle 270520
bahsettiğin komut eklentide hazır olarak gelen noiselar sadece, farklı bir şeyden bahsetmiyorum makalede yazıyor hepsi, fawe yüklemesi gerektiğini söylemeyi unutmuş olabilriim 2025 yılında fawesiz worldedit kullanan olacağını düşünmek istemiyodum sadece
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!