Dertleşme Konusu (Utanma Canım Gel Sende )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mandaalina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mandaalina

İnsanlara Yardım Eden Bir Mandalina
Elmaslar
37
Minecraft
5NKK
Selamlar dostlarım nasılsınız? size kendimi tanıştırayım adım ahmet yaşım 18 (imzayı ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum ) plugin işleriyle uğraşıyorum yani forumdaki çoğu insan kadar iyi bir pluginci olmasamda yani bizde acemi değiliz diyelim :D sizler nasılsınız Varmı Bir Derdiniz Anlatın Tanışalım Derdinize Derman Olalım Amacım Burada Boş Beleş Yorum kasmak yerine zaten profilime bakıp ayda yılda bir konu açtığımı ve mesaj attığımı görebilirsiniz

Adım Ferhat
Discord üzerine kişilere yardım etmek adına bir YouTube kanalı açtım ve Discordda şuanda 10 sunucudan 8'inde tanınıyorum, ileride polis olmayı düşündüğüm için ara vermek zorunda kaldım, bende kitlemle kaliteli ve eğlenceli vakit geçirebilmek için bir minecraft sunucusu açmaya karar verdim ve paket/harita kurulumu aşamasıdayım, 1 haftaya biter diye düşünüyorum.

başlığı " sertleşme konusu" diye okudum sonradan başlıgın farkına vardım

Adım Ferhat
Discord üzerine kişilere yardım etmek adına bir YouTube kanalı açtım ve Discordda şuanda 10 sunucudan 8'inde tanınıyorum, ileride polis olmayı düşündüğüm için ara vermek zorunda kaldım, bende kitlemle kaliteli ve eğlenceli vakit geçirebilmek için bir minecraft sunucusu açmaya karar verdim ve paket/harita kurulumu aşamasıdayım, 1 haftaya biter diye düşünüyorum.
umarım hedeflediğin yerde olursun türü survival felansa bende gelebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl