Sol Reklam

Çözüldü Depolama bitti TPS Çöktü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MrAvci

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
46
Puanlar
4.160
Minecraft
MrAvci

Discord:

mravci

Arkadaşlar minecraft sunucum dün gece depolaması dolmuştu sunucuyu durdurdum ve depolamayı temizleyip yeniden başlattım ama artık sunucuda 1 kişi olsa bile tps 15e düşüyor

timings paylaşırmısınız

makineyi yeniden başlattınız mı

Sıkıntı olmayacaksa end dünyanızı sıfırlayın

Sunucunuzda itemsadder,CMI,TAB,Citizens ve Essentials pluginleri sorun çıkarıyor bunlar her sunucuya oyuncu girdiğinde sunucuda tps düşmesine sebep oluyor eğer ki itemsadder ve CMI plugini leak bir eklenti ise yüksek ihtimalle sorun bundan kaynaklıdır eğer ki bu iki eklenti leak ise kaldırırsanız tps değerlerinizin düzeleceğini düşünüyorum ve belirtmekte fayda var 1.18.2 sunucu açıyorsunuz yüksek bir sürüm ve sunucunuza 6gb ram ayırıyorsunuz timings raporundan gördüğüm kadarıyla ryzen bir makine dahi olsa ve sunucunuzun tamamen optimizeli bir şekilde olduğunu düşünsek dahi 15-20 online dan sonra sunucunuzda tps düşüşleri kaçınılmaz olacaktır.(Eğer ki sunucunuzu denemek için makineyi aldıysanız makineniz ile ilgili dediklerimi dikkate almanıza gerek yoktur)

Son düzenleme:
Sunucunuzda itemsadder,CMI,TAB,Citizens ve Essentials pluginleri sorun çıkarıyor bunlar her sunucuya oyuncu girdiğinde sunucuda tps düşmesine sebep oluyor eğer ki itemsadder ve CMI plugini leak bir eklenti ise yüksek ihtimalle sorun bundan kaynaklıdır eğer ki bu iki eklenti leak ise kaldırırsanız tps değerlerinizin düzeleceğini düşünüyorum ve belirtmekte fayda var 1.18.2 sunucu açıyorsunuz yüksek bir sürüm ve sunucunuza 6gb ram ayırıyorsunuz timings raporundan gördüğüm kadarıyla ryzen bir makine dahi olsa ve sunucunuzun tamamen optimizeli bir şekilde olduğunu düşünsek dahi 15-20 online dan sonra sunucunuzda tps düşüşleri kaçınılmaz olacaktır.(Eğer ki sunucunuzu denemek için makineyi aldıysanız makineniz ile ilgili dediklerimi dikkate almanıza gerek yoktur)
CMI yok sunucuda CMIlib var oda paralı deil ItemsAdder de kendim satın aldım

makinede xeon işlemci mi var yoksa sadece depolama dolduğunda mı bunu yapıyor

CMI yok sunucuda CMIlib var oda paralı deil ItemsAdder de kendim satın aldım
Timings raporunda CMIlib e gerek duyan herhangi bir eklenti göremedim ve itemsadder kendiniz satın aldıysanız satın aldığınız kişi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim çünkü timings e bakıldığı zaman tps düşüşüne neden olduğu aşikar bir şekilde gözüküyor en azından CMIlib ve itemsadder dan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için klasör ve jar dosyalarını masaüstüne atıp tekrardan sunucuyu açıp tps değerlerine tekrardan bakabilirmisiniz ve eğer hala aynı ise tekrardan bir timings raporu alırsanız daha güzel olabilir

Arkadaşlar dünyaları sildim ve yeniden kurdum sorun kalmadı konu kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı