Bulundu Depo pluginine ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihalitisbackk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
44
Minecraft
halitisbackk

Discord:

ihalitisbackk#7699

Sunucumda vip alanlara ayrıcalık tanımak için adet depo hakkı 5 adet depo hakkı 8 adet depo hakkı gibi plugine ihtiyacım var skript de olur yardımcı olursanız sevinirim.

İstediğin gibi açabiliyorsun, dediğim gibi kimse bunu ücretsiz yapmaz.

Leak var fakat sunucunu çok kötü yapar.

player vaults indir perm için luckperms kullanıyorsan gruplara kaç tane kasa açma hakkı istiyorsa player.vaults.sayı şeklinde perm ver

oyuncuya vip grubunu verdiğinde otomatik /pv sayı komutuna ulaşıcak depo komutu olsun istiyorsanda bakıcağım ama skript ile halledebiliriz orayı

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1.18.2 sunucumda kullanıyorum hata vermiyor

player vaults indir perm için luckperms kullanıyorsan gruplara kaç tane kasa açma hakkı istiyorsa player.vaults.sayı şeklinde perm ver

oyuncuya vip grubunu verdiğinde otomatik /pv sayı komutuna ulaşıcak depo komutu olsun istiyorsanda bakıcağım ama skript ile halledebiliriz orayı

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1.18.2 sunucumda kullanıyorum hata vermiyor
DeluxeMenus ilede menü yapabilir.

Hocam siz beni yanlış anladınız DeluxeMenus eklentisi ile menü yapabilirsiniz depolar için.
menü derken dediğinizi tam anlamadım depo için bir menü mü yoksa depoya erişmek için bir menü mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl