SaltanatNetwork
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 32
- Minecraft
- Synca
Discord:
Barış yıldız#2523
Barış yıldız#2523

efekurban
Sunucumu çöküyor yoksa sadece sunucudanmı atıyor?Herkese merhabalar, Whitelist açık olan sunucumda Deop olursam tüm oyuncularımı sunucudan çıkarıyor. Bunun sebebi nedir yazabilirseniz sevinirim teşekkürler.
Barış yıldız#2523
Merhaba, eklenti listenizi ve loglarınızı atar mısınız
Barış yıldız#2523
Sadece sunucudan çıkarıyor herkesi whitelistte ekli değilsin mesajı veriyor oyunculara.Sunucumu çöküyor yoksa sadece sunucudanmı atıyor?

efekurban
Barış yıldız#2523
kanka sunucunun olayi zaten easywl whitelist olmasi lazim onu silemem engellemenin bir yolu yok mu acabaEasyWhitelist eklentisini kaldırın, öyle deneyin birde
Barış yıldız#2523
sadece sunucudan atiyorSunucumu çöküyor yoksa sadece sunucudanmı atıyor?
kanka sunucunun olayi zaten easywl whitelist olmasi lazim onu silemem engellemenin bir yolu yok mu acaba
Barış yıldız#2523
kesinlikle saçmalik aynen ancak var olan whitelist doğru düzgün çalişmiyor zaten çalişmadiği için insanlar bunun için plugin yapmiş onu kullanmak durumundayimO eklentiyi kurmanıza gerek yok ki?
Zaten olan şeyleri bir plugin ile tekrardan eklemek saçmalık..
kesinlikle saçmalik aynen ancak var olan whitelist doğru düzgün çalişmiyor zaten çalişmadiği için insanlar bunun için plugin yapmiş onu kullanmak durumundayim

efekurban
Barış yıldız#2523
premiuma alsam oyuncu kalmaz kanka :DNormal whitelist'in bir sorunu yoktur, tek gereklilik hedef oyuncunun daha önce oyuna girmiş olmasıdır.
/whitelist add HyperionDev, yazdığınızda eklendi diyecektir fakat ekleyemeyecektir çünkü UUID'm Bukkit tarafından oluşturulmadı.
/whitelist add <kendi_adın>, yazdığınızda sorun çıkmayacaktır çünkü daha önce oyuna girmişsiniz.
Sunucuyu premium'a aldığınızda düzeliyor diye biliyorum.
Barış yıldız#2523
eklediğim isim eklenmiyor kendim bizzat test ediyorum ancak sorunum bu değil dediğim gibi ben kendimi deop yapinca serverden millet atiliyorNe sorunu yaşıyorsunuz?
Normal olarak gelen whitelist sorunsuz çalışması gerekiyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!