[ DENGE SURVİVAL ] [ SURVİVALIN NİRVANASI ] [ ŞABLON ÇALIŞMASI ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 811

turkeyx

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
67
Minecraft
turkeyx
[ Tasarım'daki link,ad,reklam hiçbir şekilde varolmayıp tasarım deneme amaçlı yapılmıştır ]
Selam MCTR, ailesi ben turkeyx DENEME ŞABLON yapımına daha 2 gün önce başladım , karşınızda DENGE SURVİVAL
BİR HATAM VARSA LÜTFEN BİLDİRİNİZ

------------
ÖNCEKİ ÇALIŞMAM
denger.png

[ Dip Not : Bu tasarım bilerek kısa yapılmıştır , tasarımlarında uzun sevmeyen kişiler için caba gösterilmiştir , diğer Tasarımım uzun'dur. ]

Bence gayet iyi bir tasarım ama Sistemler kısmı baya boş kalmış oraya bir skin yada başka birşey ekleyin çok boş orası onun dışında spawnerlar filan altında devam et yazısı çok kötü o devam et'i başka bir yazı tipi ile değiştirin onun dışında gayet başarılı bir tasarım olmuş ellerine sağlık.

Her ne kadar bu işlerde yeni olsan dahi muazzam işler çıkardığını rahatlıkla söyleyebilirim ki bence bu tasarım işini geliştirerek sürdürmelisin.

Her ne kadar bu işlerde yeni olsan dahi muazzam işler çıkardığını rahatlıkla söyleyebilirim ki bence bu tasarım işini geliştirerek sürdürmelisin.
Bence gayet iyi bir tasarım ama Sistemler kısmı baya boş kalmış oraya bir skin yada başka birşey ekleyin çok boş orası onun dışında spawnerlar filan altında devam et yazısı çok kötü o devam et'i başka bir yazı tipi ile değiştirin onun dışında gayet başarılı bir tasarım olmuş ellerine sağlık.
Teşekkür ederim :D

İlk tasarımın "RIDACRAFT" daha çok hoşuma gitti başarılar emek var bu arada :)

Tasarımı çok sevdim. Sade ve şık olmuş. Renkler uymuş. Eline sağlık <3

Hoşuma gitti, başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl