Deneyimli Baş Rehber

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekobeyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekobeyy

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
bekobeyy

Discord:

.bekobeyy35

Selamlar, Ben berat aktif olarak 9 yıla yakındır Minecraft sunucularında rehber,baş rehber ve moderetör konumlarında görev aldım genel olarak deneyimlerim SkyBlock ve survival üzerine şu anda boş bir pozisyondayım günde ortalama 4 saat aktif olabiliyorum 20:00 - 00:00 arası aktifim.

iletişim bilgileri:

discord: .bekobeyy35
e-posta: [email protected]

istediğim pozisyonlar:

rehber-başrehber
moderatör

Selamlar, Ben berat aktif olarak 9 yıla yakındır Minecraft sunucularında rehber,baş rehber ve moderetör konumlarında görev aldım genel olarak deneyimlerim SkyBlock ve survival üzerine şu anda boş bir pozisyondayım günde ortalama 4 saat aktif olabiliyorum 20:00 - 00:00 arası aktifim.

iletişim bilgileri:

istediğim pozisyonlar:

rehber-başrehber
moderatör
https://www.mc-tr.com/konu/elysia-minecraft-sunucusu-yetkili-alimi-basladi.127352/ başvuru yapabilirsiniz.

iletişim bilgileri:

istediğim pozisyonlar:

rehber-başrehber
moderatör
LinkedIn adresiniz eksik kalmış (?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl