metehngzr
Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
- Elmaslar
- 305
- Minecraft
- irrl
Canım sıkıldı ve java öğrenmek istedim daha önceden de yapmaya çalışmıştım basit şeyleri biliyordum komut oluşturma falandır filandır zaten IntelliJ Idea bilgisayarımda yüklüydü daha önceden Eclipse ile yapıyordum fakat izlediğim bir videoda adam idea kullanıyordu ve siyah falan daha az göz yorar falan diye idea yükledim. Başladım kodlamaya ilk BungeeCord'da bi plugin yaptım daha doğrusu bir plugini editledim aslında sunucudaki açıkları engelliyordu / yazıp tab bastığınızda tüm komutları görebiliyordunuz vs bu tarz tüm bugları engelliyordu öyle öyle editliyim derken iyice geliştirdim kendimi
yeniyim hala fakat öğreniyorum
Bu plugini de öğrenirken yaptığım şeyleri bir arada kullanabilmek için yaptım daha sonra kendimi gerçekten güzel pluginler yapabilicek seviyeye getirebilirsem
kendi hub sunucumu kodlamayı planlıyorum
Bu plugin hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum sadece sizce gideri var mı, geliştirebilir miyim, neler eklemeliyim?
Evet şimdi en son yaptığım BungeeCord sunucu menüsüne
/oyunlar yazıp Özel isimlendirilmiş Nether Star alabilirsiniz veya direk herhangi bir nether star'a sağ tıklarsanız da menü açılır
/test komutu ile de o menüyü açabilirsiniz
daha confige koymadım bunun ayarını ama SkyWars sunucusunun ipsi localhost portu 2 HungerGames sunucusunun ipsi localhost portu 3 eğer denemek istiyorsanız BungeeCord kurup deneyebilirsiniz
Sanırım tüm özellikler bunlar daha birsürü şey eklicem onları da paylaşırım olumlu cevaplar alırsam. Ve de bug bulursanız onları da paylaşın ki ben düzeltiyim
gözümden kaçan birşey vardır atladığım birşey vardır söyleyin çekinmeyin !
Pluginin çalışması için ActionBarAPI, BountifulAPI, ProtocolLib ve NametagEdit gerekiyor bunları yüklemezseniz plugin doğru düzgün çalışmıyor hangisi NametagEdit olmadan açmaya çalışmadım hiç ama diğerlerini yüklemezseniz plugin kapanıyor depend ayarlılar çünkü.
Her ne kadar sürç-i lisan ettiysem affola.
Linkler altta
yeniyim hala fakat öğreniyorum
Bu plugini de öğrenirken yaptığım şeyleri bir arada kullanabilmek için yaptım daha sonra kendimi gerçekten güzel pluginler yapabilicek seviyeye getirebilirsem
kendi hub sunucumu kodlamayı planlıyorum
Bu plugin hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum sadece sizce gideri var mı, geliştirebilir miyim, neler eklemeliyim?
- /dpeace: zorluk seviyesinibarışçıl moda alır.
- /aurora: oyun içinde komutu kullanırsanız zaten ne işe yaradığı gözüküyor op oyuncularda daha 3 tane alt komut halinde op değilseniz eğer sadece plugin sürümünü görebiliyorsunuz.
- /deasy: zorluk seviyesini kolay moda alır.
- /d2: bunu dnorm yapıcaktım güzel gözükmüyor diye yapmadım ama değiştirebilirim bu da zorluk seviyesini normal moda alır.
- /dhard: zorluk seviyesini zor moda alır.
- /gmc: Essentials'da olan komutlar bunlar zaten herkes biliyor
- /gms:
- /gma:
- /gmsp: İzleyici moda geçirir
- /fly: Uçmayı açar ve kapatır.
- /god: ölümsüzlük açar.
- /heal: eğer sadece /heal yazarsanız kendi canınızı yenilersiniz eğer /heal ve yanına isim yazarsanız o isimdeki kişinin canını yeniler.
- /invincible: Sizi görünmez yapar. kendinizi görebilirsiniz ama sunucuda tab menüsünde gözükmezsiniz ve op olmayanlar hariç kimse sizi görmez sanırım yaratıklar görebiliyor ama denemedim tam olarak.
- /day: sabah yapar.
- /night: gece yapar
- /test: test menüsünü açar
- /cansıfırla: altta bunun ne işe yaradığını anlatıcam
- Bir tnt koyduğunuzda otomatik olarak patlar ve patladığında etrafındaki blokları yok etmek yerine onları etrafa fırlatır. bunun ayarları configde var xf yf ve zf sayısını değiştirerek blokların uçucağı mesafeyi ayarlayabilirsiniz bir'den fazla bir sayı yazmayın bence çok uçuyorlar.
- Config'den belirlediğiniz bir bloğun üzerinde yürüdüğünüzde sizi ileri doğru hızla fırlatır bunu GRASS blok yapıp çok eğlenebilirsiniz. Bloğun üzerine bastığınızda Wither Shoot sesi çıkıyor bunu değiştiremiyorsunuz configden değiştirme eklemeye çalıştım fakat hata verdi daha farklı bir yöntemle denicem onu tekrardan aklımda denemediğim bir yöntem var bu yazıyı yazarken aklıma geldi ve çoktan jar dosyasını uploadladım artık başka zaman :)
- Configden belirlediğiniz bir bloğu kırdığınızda size şansınıza bağlı olarak bir kalp can gelebilir veya bir kalp can gidebilir eğer canınız 1kalpse hertürlü 1 kalp daha can alırsınız. /cansıfırla ile de canınızı geri 10 kalp yapabiliyorsunuz öldüğünüzde veya sunucudan çıktığınızda canınız tekrar 10 kalp olur.
- Eğer op yetkiniz var ise chatte configden ayarlayabildiğiniz bir prefixiniz oluyor GroupsManager gibi birşey ama yetkileri daha ayarlayamadım pluginin içinde yetki.yml dosyasını açtım fakat çok uzun süreceğini düşündüğüm için uğraşmadım onu da eklerim muhtemelen.
Evet şimdi en son yaptığım BungeeCord sunucu menüsüne
/oyunlar yazıp Özel isimlendirilmiş Nether Star alabilirsiniz veya direk herhangi bir nether star'a sağ tıklarsanız da menü açılır
/test komutu ile de o menüyü açabilirsiniz
daha confige koymadım bunun ayarını ama SkyWars sunucusunun ipsi localhost portu 2 HungerGames sunucusunun ipsi localhost portu 3 eğer denemek istiyorsanız BungeeCord kurup deneyebilirsiniz
Sanırım tüm özellikler bunlar daha birsürü şey eklicem onları da paylaşırım olumlu cevaplar alırsam. Ve de bug bulursanız onları da paylaşın ki ben düzeltiyim
gözümden kaçan birşey vardır atladığım birşey vardır söyleyin çekinmeyin !
Pluginin çalışması için ActionBarAPI, BountifulAPI, ProtocolLib ve NametagEdit gerekiyor bunları yüklemezseniz plugin doğru düzgün çalışmıyor hangisi NametagEdit olmadan açmaya çalışmadım hiç ama diğerlerini yüklemezseniz plugin kapanıyor depend ayarlılar çünkü.
Her ne kadar sürç-i lisan ettiysem affola.
Linkler altta
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Son düzenleme: