Çözüldü Demir Zümrüt Elmas Çıkartan Spawner

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DJTurkish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.887
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DJTurkish

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
56
Aradaşlar Elinizde Demir,Zümrüt,Elmas Çıkartan Spawner Varsa Linkini Atarmısınız

Konu Yanlış Bölümde Yetkililer İlgilensin

Konu doğru yere taşınmıştır.

Gerçekten Banada Lazım Eğer Bilen Varsa Şimdiden Sağ Olsun

http://www.mc-tr.com/konu/istek-ozel-spawner-skripti-lutfen-diamond-iron-gold-gibi.13783/ İşine yarıyabilir

Ben Kendimce Düzenledim Ayrı Ayrı
Altın Spawner İçin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Demir Spawner İçin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Elmas Spawner İçin:

Zümrüt Spawner İçin:

Bu Plugin Degildit Skriptir

Oyun İçimde /ver+ tab yaparak nası alabilecegini görebilirsin

Wait Secons {sayı]
yazan yerden ne kadar zaman da çıkması gerektiğini ayarlayabilirsin

Son düzenleme:
http://www.mc-tr.com/konu/istek-ozel-spawner-skripti-lutfen-diamond-iron-gold-gibi.13783/ İşine yarıyabilir

Ben Kendimce Düzenledim Ayrı Ayrı
Altın Spawner İçin:

Demir Spawner İçin:

Elmas Spawner İçin:

Zümrüt Spawner İçin:

Bu Plugin Degildit Skriptir

Oyun İçimde /ver+ tab yaparak nası alabilecegini görebilirsin

Wait Secons {sayı]
yazan yerden ne kadar zaman da çıkması gerektiğini ayarlayabilirsin
sağol işime yaradı çok istiyordum bu skript'i

Önemli degil bende alıtı yaptım verdiğim linkten sadece bir kaç küçük değiştirme ile bu hale geldi
ya ama bak yere demir block koyuyorum tamammı sonra normal demir block ama o koyduktan sonra kırıyom spawner kırıldı yazıyor onu nasıl yapıcam

ya ama bak yere demir block koyuyorum tamammı sonra normal demir block ama o koyduktan sonra kırıyom spawner kırıldı yazıyor onu nasıl yapıcam
Anladım sp koyudu ve kaldırıldı yazısını kaldırırısan sorun düzelir fakat bu seferde sp yi kodugun veya kırdıgın zaman yazı çıkmaz

send ile başlayaları silersen düzelir
örnek olaraka
send " &9&l&m[&r &eİtem Spawner &9&l&m]&r >&c Spawner silindi." to player

Anladım sp koyudu ve kaldırıldı yazısını kaldırırısan sorun düzelir fakat bu seferde sp yi kodugun veya kırdıgın zaman yazı çıkmaz

send ile başlayaları silersen düzelir
örnek olaraka
send " &9&l&m[&r &eİtem Spawner &9&l&m]&r >&c Spawner silindi." to player
Sağol İşime Yaradı <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl