Skript Paylaşımı Demir Satışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mytix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.465
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mytix

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
11
Herkeze Merhaba!
Bugun Sizlere Skyblock Server Icin /demir sat Ile 640 Demir Satma Skripti Paylaşıcağım.

Skripti Baştan Düzenledim Nerdeyse Ben Yaptım Sayılır Fakat " DarkTiger " 'in Skript'ini Biraz Kurcaladım Ve
Sizlerle Paylaşmak Istedim! :)

SKRIPT;
Kod:
command /demir <text>:
    usage: &cKullanim: &7/demir sat
    trigger:
        if arg-1 is "sat":
            if player has 640 iron ingot:
                remove 640 iron ingot from player
                execute console command "/eco give %player% 16000"
                send "&8[&c+&8] &7Envanterinden &c640 &7Demir Alindi Ve &c16000TL &7Degerinde Satildi!" to player
            else:
                send "&8[&c+&8] &7Yeterli Demiriniz Yok! En Az &c640 &7Adet Olmali!" to player

+ Denenmiştir!

Teşekkürler Biraz Hortlatıcam gibi oluyorum ama ginede çok işey yarıyor

Herkeze Merhaba!
Bugun Sizlere Skyblock Server Icin /demir sat Ile 640 Demir Satma Skripti Paylaşıcağım.

Skripti Baştan Düzenledim Nerdeyse Ben Yaptım Sayılır Fakat " DarkTiger " 'in Skript'ini Biraz Kurcaladım Ve
Sizlerle Paylaşmak Istedim! :)

SKRIPT;
Kod:
command /demir <text>:
    trigger:
        if arg-1 is "sat":
                execute console command "/eco give %player% 16000"
                send "&8[&c+&8] &7Envanterinden &c640 &7Demir Alindi Ve &c16000TL &7Degerinde Satildi!" to player
            else:

+ Denenmiştir!
SkyBlock serverleri için ideal bir skript başarıların devamını dilerim..:)

üzerinde 640 demir olduğunda satıyor bu fiyata peki üzerinde kaç demir olursa olsun tanesini 400 den satmasını nasıl ayarlayabiliriz ?

Demir'in tanesini 400'den satarsak 640 demir 256K yapmakta. Yani verilecek parayı arttırmanız yetecektir.
Kod:
command /demir <text>:
    trigger:
        if arg-1 is "sat":
                execute console command "/eco give %player% 256000"
                send "&8[&c+&8] &7Envanterinden &c640 &7Demir Alindi Ve &c256000TL &7Degerinde Satildi!" to player
            else:

Ancak illa tek tek satılmasını istiyorsanız elinize demiri alın ve /setworth 400 yazın. Daha sonra alttaki skripti kullanın;
Kod:
command /demirsat:
    trigger:
        execute player command "sell 265 1"

Demir'in tanesini 400'den satarsak 640 demir 256K yapmakta. Yani verilecek parayı arttırmanız yetecektir.
Kod:
command /demir <text>:
    trigger:
        if arg-1 is "sat":
                execute console command "/eco give %player% 256000"
                send "&8[&c+&8] &7Envanterinden &c640 &7Demir Alindi Ve &c256000TL &7Degerinde Satildi!" to player
            else:

Ancak illa tek tek satılmasını istiyorsanız elinize demiri alın ve /setworth 400 yazın. Daha sonra alttaki skripti kullanın;
Kod:
command /demirsat:
    trigger:
        execute player command "sell 265 1"

Demek istediğimi anlattığımı sanıyorum sayın kıdemli moderator

"üzerinde 640 demir olduğunda satıyor bu fiyata peki üzerinde kaç demir olursa olsun tanesini 400 den satmasını nasıl ayarlayabiliriz ?"

verdiğiniz skript ile 1 stack demiri satmayı denedim Yeterli Demiriniz yok en az 640 adet olmalı uyarısı aldım.

Demek istediğimi anlattığımı sanıyorum sayın kıdemli moderator

"üzerinde 640 demir olduğunda satıyor bu fiyata peki üzerinde kaç demir olursa olsun tanesini 400 den satmasını nasıl ayarlayabiliriz ?"

verdiğiniz skript ile 1 stack demiri satmayı denedim Yeterli Demiriniz yok en az 640 adet olmalı uyarısı aldım.
Dediğinizi gayet iyi anladım. Ve ben size 2 seçenek sundum. Sizin istediğiniz 2. verdiğimdir. Ancak tam olarak okumadığınız için sanırsam siz beni anlamadınız.

Dediğinizi gayet iyi anladım. Ve ben size 2 seçenek sundum. Sizin istediğiniz 2. verdiğimdir. Ancak tam olarak okumadığınız için sanırsam siz beni anlamadınız.

Dediğinizi tam anlamıyla okudum fakat 2. verdiğiniz skript ise tek tek satmaya yarayan sktript benim yazdığım üzerinde "kaç tane olursa olsun" hepsini satmayı nasıl ayarlayabilirim diye sordum.[DOUBLEPOST=1488739180,1488739064][/DOUBLEPOST]Örneğin : Üzerinde 100 demir var 100 demir satacak
üzerinde 400 demir var komudu girince 400 tane satacak
üzerinde 1280 tane var komudu girince 1280 tane satacak

yani tek tek satmayacak ya da üzerinde illa 640 adet olması gerek diye uyarı vermiyecek

Dediğinizi tam anlamıyla okudum fakat 2. verdiğiniz skript ise tek tek satmaya yarayan sktript benim yazdığım üzerinde "kaç tane olursa olsun" hepsini satmayı nasıl ayarlayabilirim diye sordum.
Elinize demir alıp /setworth 400 yazın ve alttaki skripti kullanın.
Kod:
command /demirsat:
    trigger:
        execute player command "sell 265"

Elinize demir alıp /setworth 400 yazın ve alttaki skripti kullanın.
Kod:
command /demirsat:
    trigger:

Adetini silmeyi akıl edemedim kusura bakmayın şimdi başarabildim teşekkürler.

Biraz konuyu yeniden açmış gibi oluyorum ama bu komutun hatalarını kendimiz yazabilsek?
Örneğin: Envanterinizde demir bulunmamaktadır. Envanterinizden şu demir şu kadara satıldı gibi

Kod:
command /demirsat:
    trigger:

Biraz konuyu yeniden açmış gibi oluyorum ama bu komutun hatalarını kendimiz yazabilsek?
Örneğin: Envanterinizde demir bulunmamaktadır. Envanterinizden şu demir şu kadara satıldı gibi

Kod:
command /demirsat:
    trigger:

Zaten bu skriptteki komut essentials plugini sayesinde çalışıyor essentialsın içindeki worth.yml den fiyatlarını değiştirebilirsin ayrıyetten uyarı da veriyor ne kadara satıldığını da söylüyor türkçeleştirmek veya değiştirmek istersende essentials pluginini winrar ile açıp içindeki messages dosyalarını düzenleyebilirsin

Peki sonradan essentials jarı atarsam sunucuya sunucudaki şeyler resetlenmez demi?

Neyi değiştirirseniz o değişmiş olur değiştirmediğiniz şeyler değişmez ve eğer ki başlangıç seviyesindeyseniz pluginlerde skriptlerde vs vs. benim gibi sürekli yedek almayı unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl