lobby kısmı spigot mu yoksa proxy üzerine mi kurulu bungeecordben sunucumda bungeecord kullanıyorum ve lobiden oyunmenüsü sayesinde boxpvp ye giriş yapmak istiyorum ancak oyuncunun boxpvpye sağ tıklamasında server boxpvp yazabiliyor ama bilinmeyen komut deyip göndermiyor boxpvp ye
Ekli dosyayı görüntüle 271830
sunucunu başlatırken konsolda ilk satırlarda yazan versiyona bak spigot veya paper gibi yazıyorsa o sunucu spigot tabanlıdır eğer BungeeCord ya da Waterfall yazıyorsa o proxy’dir ayrıca plugin klasörüne bakabilirsin spigot sunucularında plugin klasörü vardır ve içine spigot pluginleri atılır proxy tarafında ise plugins klasörü ayrı olur ve içine bungeecord pluginleri atılır mesela essentials veya tab gibi pluginler spigotta çalışır ama luckpermsin bungeecord sürümü veya serverselectorx in bungee sürümü proxyde çalışır özetle konsolda yazan başlığa ve plugins klasöründeki pluginlerin türüne bakarak sunucunun spigot mu yoksa proxy mi olduğunu kolayca anlarsınbilmiyorum nasıl bakabilirim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!