Çözüldü deluxmenu ile sunucular arası geçiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AndQ7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AndQ7

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
39
Minecraft
Lenglet
herkese merhaba
deluxmenu ile sunucular arası geçiş yapmak istiyorum nasıl yaparım ?

herkese merhaba
deluxmenu ile sunucular arası geçiş yapmak istiyorum nasıl yaparım ?
Menü Hazırlayıp Komut Yerine server sunucuadı Ve Ya Skriptle Hazırlayacağınız Başka Bir Komut Fark Etmez O Şekilde Yaparsınız Zor Değil.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini indirin. Sonra sunucunuzu çalıştırın oluşan Mycommand dosyasında commands klasörüne gir. examples.yml ye aşağıdaki kodu yapıştır.

Kod:
Sunucuadı:
  command: /sunucu
  type: BUNGEE_TP
  server_name: Bungeecoordaki sunucu ismi

Daha sonra command kısmını ne ayarladıysan menüde o komudu ayarla. Menün ayarlı değil ise söyle ayarlar atarım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini indirin. Sonra sunucunuzu çalıştırın oluşan Mycommand dosyasında commands klasörüne gir. examples.yml ye aşağıdaki kodu yapıştır.

Kod:
Sunucuadı:
  command: /sunucu
  type: BUNGEE_TP
  server_name: Bungeecoordaki sunucu ismi

Daha sonra command kısmını ne ayarladıysan menüde o komudu ayarla. Menün ayarlı değil ise söyle ayarlar atarım.

ayarlısını atabilirmisin dostum

Mycommand Plugin öneriyorum kurdukdan sonra deluxemenus den menu acip mycommanda yazmiş oldugun bungeecord tp adresini yaz olacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl