Çözüldü Deluxmenu ile gui oluşturmak istiyorum ve bunu citizens e aktarıp kullanmak isitiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpoxYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 357
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpoxYT

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
EpoxYT

Discord:

ESCANOR

Anlatmak istediğim şu boxmining sunucusu kuruyorum 2 tane köylü de gui olmasını istiyorum deluxmenu ile yapılıyor ve citizens ekliyorlar sanırsam yardım edebilcek varmı gui nin olunca içine eşyada eklemek istiyorum

İndirdim ama nasıl yapacağım hakkında bişey bilmiyorum video lara baktım ama bulmadım bildiğin video varsa yada buraya yaza bilsen güzel olur

2pluginide doğru yüklediysen koymak istediğin yere gidip shopkeepep villager at ardından Shift(eğilerek) sağ tık ve satmak istediğin İtemi yukarı altınada karşılığını koyabilirsin.

1000037340.webp

Reis sen yanlış anladın anlatmak istediğim
IMG_0170.webp

Mesela set olcak deri set demir set elmas hepsi tek biterse olsun böyle ayrı ayrı

Deluxe menu ile gui yi yap yaptiktan sonra shopkeeperleride yap

Ardından shopları isimlendir.Menude bulunan komut yerlerine su degeri gir (shoopkeepers open [isim])

deluxe menuden menünü oluştur ve menü açma komudu ekle, oluşturduktan sonra bir npc oluştur -/npc create (isim) > -/npc add command p( menü açma komudun) > -/npc look (npcnin oyunculara dönmesine yarar) > -/npc select > -/npc rename &r (npc ismini siler istersen hologram ile isim eklersin güzel durur) umarım işine yarar.

Dc isminiz varsa verebilirmisniz ordan yardım edin çünkü shopkeepers olmuyor deluxmenu gui açılıyor komut ekliyorum ama shopkeepers açılmıyor

Deluxe menu ile gui yi yap yaptiktan sonra shopkeeperleride yap

Ardından shopları isimlendir.Menude bulunan komut yerlerine su degeri gir (shoopkeepers open [isim])
yaptım ama shoopkeeprs açılmıyor komudu girdiğimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl