deluxenote

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 994

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

deluxenote adlı firma minecraft server için vds veriyor mu?

Tavsiye etmiyorum, faturaları otomatik kartından para çekiyor. (3D Secure olsa bile)
60TL izinsiz olarak çekildi, paramı geri istediğimde 2, 3 gün içinde cevap geldi sonrasında iade süresini aştınız diye paramı vermediler.

Kanıt:
image0.png

Tavsiye etmiyorum, faturaları otomatik kartından para çekiyor. (3D Secure olsa bile)
60TL izinsiz olarak çekildi, paramı geri istediğimde 2, 3 gün içinde cevap geldi sonrasında iade süresini aştınız diye paramı vermediler.

Kanıt:
image0.png
peki bati**** kullandım ben şuana kadar deluxenode batı gibi uzak masa üstü bağlantısı veriyor mu ve ve kalitelimi makineleri

Minecraft Standart aldım Web Panel olarak verildi, bi fikrim yok.

Kanıt:
image0.png
Alırken kartını kaydetmemek için de buton var. Bu tür küresel kuruluşların iade politikası 24 saat, burada senin hatan var bence.
deluxenote adlı firma minecraft server için vds veriyor mu?
Evet veriyor.

mesela
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
venüs paketini alırsam vds vercekmi uzakmasaustule bağlantısı ile baglanabilirmiyim

Türk firmaları tavsiye ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl