Çözüldü DeluxeMenuss

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deervil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 750
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deervil

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
seytanbaba

Discord:

ciddi#5910

Bir yabancıdan Jobs eklentisi aldım, DeluxeMenus ve PlaceholderAPI ile birlikte, eksikleri var nasıl halledeceğimi bilmiyorum. Mesela ilk sorunu bir mesleğe girince çıkamıyorsun DeluxeMenuse o seçeneği koymamış, ikinci olarak hangi meslekte olduğumuz belirgin değil mesela Madenci mesleğine girdik hiçbir reaksiyon yok sadece chat de ingilizce yazı çıkıyor. Şöyle olsun istiyorum tıkladığımızda altındaki yada üsttündeki cam renk değiştirsin meslekte değilsek kırmızı meslekteysek yeşil olsun. Tuş atamalarıda şöyle olabilir sol tık mesleğin ödüllerini göstersin, sağ tık mesleğe giriş yapsın, mesleğe giriş yaptıktan sonra, sağ tık meslekten çıkış tuşu olsun. Bir tane örnek verseniz ben yapmaya çalışırım. (+ olarak Meslek ekranında bir mesleğe tıklayınca diğer sayfa delaylı geliyor sorun eklentide falan değildir umarım)

Ekli dosyalar

• k1.png
    k1.png
    557,7 KB · Görüntüleme: 113
  • k2.png
    k2.png
    562,5 KB · Görüntüleme: 121
banada lazım böyle bir pl ayıptır sorması kimden aldınız acaba

İstediğiniz şeylerin birçoğu paylaşmış olduğunuz ekran görüntülerinde mevcut, mesleğin ismi gözüküyor, geri butonu var ve menü tasarımı OPPrison sunucularındaki gibi olmuş, çok beğendim. DeluxeMenus gibi basit bir eklentide kendinizin düzenleyebileceğini umuyorum.

İstediğiniz şeylerin birçoğu paylaşmış olduğunuz ekran görüntülerinde mevcut, mesleğin ismi gözüküyor, geri butonu var ve menü tasarımı OPPrison sunucularındaki gibi olmuş, çok beğendim. DeluxeMenus gibi basit bir eklentide kendinizin düzenleyebileceğini umuyorum.
Meslekten çıkma olayı yok çalışmıyor deluxemenusde var ama oyunda çalışmıyor, nedeni nedir acaba

Ekli dosyalar

• resim_2022-07-06_153814399.png
    resim_2022-07-06_153814399.png
    118,6 KB · Görüntüleme: 94
o dediğin sistemin çalışması biraz imkansız gibi deluxemenüyü oyundan ayarlama komutu yok yani mesleğe girince cam değişmesi için yeni bir gui daha lazım o guide meslekten çıkarsa normal guiye geri dönücek falan ve oyuncu meslekteyse /meslek yazdığında mesela o hep yeşil yanan guinin açılması lazım o cam işini unutmalısın yada script ile halledebilir arkadaşlar

birde sol sağ clik yerine bu mesleklerin üstüne yeşil altına kırmızı cam koy üsttekine [player] jobs join (meslek) alttaki kırmızı cama iste [player] jobs quit (meslek) yap birde böyle dene

o dediğin sistemin çalışması biraz imkansız gibi deluxemenüyü oyundan ayarlama komutu yok yani mesleğe girince cam değişmesi için yeni bir gui daha lazım o guide meslekten çıkarsa normal guiye geri dönücek falan ve oyuncu meslekteyse /meslek yazdığında mesela o hep yeşil yanan guinin açılması lazım o cam işini unutmalısın yada script ile halledebilir arkadaşlar

birde sol sağ clik yerine bu mesleklerin üstüne yeşil altına kırmızı cam koy üsttekine [player] jobs join (meslek) alttaki kırmızı cama iste [player] jobs quit (meslek) yap birde böyle dene
Olmadı :/

2. seçeneğe geçmiyor sorun o aslında, komutlarla alakalı bir sıkıntı yok. Priority:2 den Priority:1 e geçmesi gerek geçmiyor nedeni nedir bir türlü anlamadım

deluxemenude öncelik olduğunu bilmiyordum yeni öğrenmiş oldum

deluxemenude öncelik olduğunu bilmiyordum yeni öğrenmiş oldum
evet var ve üstteki bahsettiğiniz şey de yapılabiliyor, meslek seçtiğinde tüm camlar rengarenk oluyor seçtiği mesleğin üstünde ki cam yeşil kalıyor, diğerleri sönüyor, ama nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok :(

gui içinde gui yapabilirsin o zaman biraz zorlarsan çözülebilir kendi plmde deniyeceğim çözebilirsem yazarım sadece o öncelik kısmını kod olarak atarmısın?

o pl'nin kendi guisi değil mi?

Hayır değil, DeluxeMenusün GUİ si
o deluxemenus içinden o ağırlık yerini atarsanız ss attığınız yeri kod olarak ben kendim deniyip çözmeye çalışıcağım size kalmış tabi

o deluxemenus içinden o ağırlık yerini atarsanız ss attığınız yeri kod olarak ben kendim deniyip çözmeye çalışıcağım size kalmış tabi
Discordtan ekle atayım hepsini ciddi#5910

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl