Çözüldü Deluxemenuse özel item alma ve verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahrizehra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 675
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahrizehra

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Minecraft
Ahrizehra
Deluxemenus'te mesela takas etmek istediğim özel eşyalar var örneğin açıklaması olan bir eşyayı nasıl takaslayabilirim
Örnek: "Ateş Kazma isimli bir de "Bu kazma ateşten yapılma bir kazma buzları anında kırar" gibi bir açıklaması olan bir eşyayı nasıl menüye ekleyebilirim?

kaynaktan lore eklemeyi buldum da nasıl satın aldığım veya sattığım eşyaya lore ekleyeceğim onu anlamadım

- '[console] give %player_name% GOLD_BLOCK 1' Gold block yerine ne yazmam gerekiyor onu anlamadım
Aynı kaynak üzerinden give kelimesini aratırsanız eşyaya isim ve lore ekleme yapısını bulabilirsiniz.

"- '[console] give %player_name% skull 1 player:extended_clip name:&bExtended_Clip lore:&8<lore>|&7Example_Shop_Item|&8<lore>'"
Bunu nerede buldunuz? Link yollayabilir misiniz? Aklımda kalması için inceliyeceğimde

"- '[console] give %player_name% skull 1 player:extended_clip name:&bExtended_Clip lore:&8<lore>|&7Example_Shop_Item|&8<lore>'"

bunu yazdım maalesef olmadı itemi vermiyor :(
left_click_commands:
- '[console] give %player_name% GOLD_BLOCK name:&bExtended_Clip lore:&8deneme|&7Example_Shop_Item|&8deneme'

bunu yazdım maalesef olmadı itemi vermiyor :(
left_click_commands:
- '[console] give %player_name% GOLD_BLOCK name:&bExtended_Clip lore:&8deneme|&7Example_Shop_Item|&8deneme'
Bu özelliği daha önce hiç kullanmadım, ancak kaynaktan aldığınız yapıyı değiştirmeden menüye koyup çalışıp çalışmadığını kontrol eder misiniz?

Son düzenleme:
Belirtmiş olduğum yöntem çalışmadığı için Skript kullanmanız dışında başka bir çözüm yolu üretemiyorum maalesef.

Skript kodu;
Kod:
command /deluxemenusitem [<player>] [<text>]:
    permission: op
    trigger:
        arg 1 and arg 2 is set
        if arg 2 is "goldblock":
            give 1 gold block named "&eAltın Bloğu" with lore "&7Ne güzel parıldıyor.." to arg 1

Kodu DeluxeMenus'te kullanmak için şu komutu atayın: deluxemenusitem %player_name% goldblock

Kullanmak isterseniz kodu isteğinize göre düzenleyebiliriz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl