Thiccenings#0351
alperentr
ben hiç perm vermedim deluxemenus ile ilgili ama açabiliyorlar hepsinideluxemenus.open.bypass Tüm menüleri açar
deluxemenus.open.warps.yml Sadece istediğin menüleri açabilirler
Thiccenings#0351
Perm vermeden açamıyorlar diye biliyorum istersen bir daha bak gözden kaçırmış olabilirsin.ben hiç perm vermedim deluxemenus ile ilgili ama açabiliyorlar hepsini
Thiccenings#0351
Discord'dan oyuncuya verdiğin permleri yazar mısın? bir gözden geçiriyim. Thiccenings#2106arattım bulamadım zaten eklesem hatırlardım. :|
HzMablung#3856
menuismi:
menu_title: menü bşalığı
open_command: açma komutu
open_requirement:
requirements:
ornek_1:
type: has permission
permission: perm.acma.yetkisi
deny_commands:
- '[message] &cBunu açmak için yeterli yetkin yok.'
size: menü boyutu
items:
'1':
material: item
data: 0
amount: miktar
slot: hangi slotta olacağı
priority: öncelik
display_name: '&eisim'
lore:
- '&3 açıklama'
alperentr
deniyorum birazdanKod:menuismi: menu_title: menü bşalığı open_command: açma komutu open_requirement: requirements: ornek_1: type: has permission permission: perm.acma.yetkisi deny_commands: - '[message] &cBunu açmak için yeterli yetkin yok.' size: menü boyutu items: '1': material: item data: 0 amount: miktar slot: hangi slotta olacağı priority: öncelik display_name: '&eisim' lore: - '&3 açıklama'
alperentr
Çok teşekkür ederim çalıştı <3Kod:menuismi: menu_title: menü bşalığı open_command: açma komutu open_requirement: requirements: ornek_1: type: has permission permission: perm.acma.yetkisi deny_commands: - '[message] &cBunu açmak için yeterli yetkin yok.' size: menü boyutu items: '1': material: item data: 0 amount: miktar slot: hangi slotta olacağı priority: öncelik display_name: '&eisim' lore: - '&3 açıklama'
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!