Bulundu DeluxeMenus yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turgutt

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Turgutt

Discord:

Turgut#7556

Arkadaşlar bir kit menüsü yapmaya çalışıyorum.

- Alınabilir olduğunda yeşil cam olacak.
- Süresi dolmadığında sarı cam olacak.
- Yetkisi yetmediğinde kırmızı cam olacak.

ınput output'la yapmam lazım galiba ama o olayı fazla anlayamadım yadım edebilir misiniz?

Eğer ki yer tutucular (placeholders) MATERIAL'a argüman olarak verilebiliyorsa (büyük ihtimal verilebilir) aşağıdaki yol senin için bir çözüm olabilir:

%essentials_has_kit_<kitname>%
%essentials_kit_is_available_<kitname>%
%essentials_kit_time_until_available_<kitname>%

Yukarıdaki yer tutucuları (placeholders) kullanarak kendi JavaScript yer tutucularını oluşturman gerekiyor.
Tabi bunun için temel bir JavaScript ve programlama bilgisine sahip olman gerekiyor.
Bu yer tutucular duruma göre KIRMIZI, SARI ve YEŞİL CAM bloklarının MATERIAL değerini döndürecekler.

Eğer ki yer tutucular (placeholders) MATERIAL'a argüman olarak verilebiliyorsa (büyük ihtimal verilebilir) aşağıdaki yol senin için bir çözüm olabilir:

%essentials_has_kit_<kitname>%
%essentials_kit_is_available_<kitname>%
%essentials_kit_time_until_available_<kitname>%

Yukarıdaki yer tutucuları (placeholders) kullanarak kendi JavaScript yer tutucularını oluşturman gerekiyor.
Tabi bunun için temel bir JavaScript ve programlama bilgisine sahip olman gerekiyor.
Bu yer tutucular duruma göre KIRMIZI, SARI ve YEŞİL CAM bloklarının MATERIAL değerini döndürecekler.
Kod:
view_requirement:
          requirements:
            available:
              type: string equals ignorecase
              input: '%essentials_kit_is_available_oyuncu%'
              output: 'yes'
Aga böyle bir şey buldum. Output'tan gelecek cevapları nasıl ayarlarım onu bilmiyorum. Mesela %essentials_kit_time_until_available_<kitname>% placeholder'ını kullanacağım ama output kısmına ne gelir onu bilmiyorum.

Büyük ihtimal yes veya no döndürüyor ama emin olmak için /papi parse kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl