Çözüldü DeluxeMenus Yardım acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JoulY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 827
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoulY

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
25
Kod:
menu_title: '&aBilgi'
open_command:
  - help
  - bilgi
open_commands:
  - '[sound] BLOCK_BEACON_ACTIVATE'
size: 27

items:
  '1':
    material: DIRT
    slot: 11
    priority: 5
    update: true
    hide_attributes:  true
    display_name: '&bBilgi'
    lore:
      - 'Bilgi'

left_click_commands:
      - ''
  '2':
    material: GOLD_INGOT
    slot: 12
    priority: 2
    display_name: '&cKurallar'
    lore:
      - '&7Kurallar'
  '3':
    material: CHEST
    slot: 13
    priority: 3
    display_name: '&aVIP Bilgi'
    lore:
      - '&9 Tıkla Ve Kasalara git!'
    left_click_commands:
      - ''

'4':
    material: IRON_SWORD
    slot: 14
    display_name: '&aAda Bilgi'
    lore:
      - '&fdeneme'

left_click_commands:
      - ''

Böyle bir menü açtım reload attım böyle bir komut yok diyor kullanınca acil yardım

Emin olmak için sormak istiyorum, menü açılıp, belirtmiş olduğunuz eşyalara tıklayınca mı "böyle bir komut yok" diyor, yoksa menü açılmıyor mu?

Emin olmak için sormak istiyorum, menü açılıp, belirtmiş olduğunuz eşyalara tıklayınca mı "böyle bir komut yok" diyor, yoksa menü açılmıyor mu?
evet, warplar menüsü de vardı, bilgi menü dosyasını açtım ve çalışmadı, bilgi yi silip warplar ile değiştirdim yukarıdaki menüyü ve çalıştı. tek menü çalışıyor.

Eğer menü açılıyor ise, belirtmiş olduğunuz kodda "left_click_commands: " kısmına bir komut atamanız gerekiyor. Kasa warpına gitmek istiyorsa:
Kod:
left_click_commands:
      - '[player] warp kasalar'
      - '[close]'
yazarak basan kişinin kasalar warpına gitmesini sağlayabilirsiniz.

Eğer menü açılıyor ise, belirtmiş olduğunuz kodda "left_click_commands: " kısmına bir komut atamanız gerekiyor. Kasa warpına gitmek istiyorsa:
Kod:
left_click_commands:
      - '[player] warp kasalar'
      - '[close]'
yazarak basan kişinin kasalar warpına gitmesini sağlayabilirsiniz.
hayır menü açılmıyor o eski koddan kalma kopyalamıştım da
1618787542235.png

Dosyada bir yazım hatası olduğunda o sorunu verir ' veya " lari koymadığında örnek bir yerde hata yapmış olmalısın ve config e menü kısmı olmalı olaraya bilgi.yml yazmalısın

Dosyada bir yazım hatası olduğunda o sorunu verir ' veya " lari koymadığında örnek bir yerde hata yapmış olmalısın ve config e menü kısmı olmalı olaraya bilgi.yml yazmalısın
evet uzantısı .yml kullandığım kodun aynısı yukarıda var. siz bir hata görebiliyor musunuz?

evet uzantısı .yml kullandığım kodun aynısı yukarıda var. siz bir hata görebiliyor musunuz?
Uzun zamandır sunucu işleri ile uğraşmıyorum ama komutu kullandıktan sonra latest.txt e hatayı verir muhtemelen ordan hangi satırda var gözükür muhtemelen

debug true ve konsolda ve dediğiniz yerde hiçbirşey yazmıyor benim yazdıklarım haricinde

Birde "/help" olarak dener misiniz? Eğer olmaz ise, menüyü oluşturduğunuz .yml uzantılı dosyayı atar mısınız?

Son düzenleme:
Dosyanızın ismini yardim.yml olarak değiştirip, içerisindeki "open_command:" kısmına yardim komutunu ekler misiniz?

Bu da olmaz ise plugini ilk yüklediğiniz zaman size verilen "advanced_menu.yml" adlı dosya üzerinden tekrar düzenlemeyi deneyiniz. Dosya adı "advanced_menu.yml" olarak kalacak ama bana atmış olduğunuz "bilgi.yml" adlı dosyanın içerisindekileri ona kopyalayınız.

Son düzenleme:
Dosyanızın ismini yardim.yml olarak değiştirip, içerisindeki "open_command:" kısmına yardim komutunu ekler misiniz?

Bu da olmaz ise plugini ilk yüklediğiniz zaman size verilen "advanced_menu.yml" adlı dosya üzerinden tekrar düzenlemeyi deneyiniz. Dosya adı "advanced_menu.yml" olarak kalacak ama bana atmış olduğunuz "bilgi.yml" adlı dosyanın içerisindekileri ona kopyalayınız.
öyle çalıştı. ama benim birden fazla menü kullanmam gerek :|

O zaman "advanced_menu2.yml" adlı bir dosya oluşturup, dener misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl