ihalitisbackk
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- halitisbackk
Discord:
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
.ardyy (Ardyy)
ihalitisbackk#7699
burayı kullandım fakat yml dosyasını plugin dosyasının içine attığımda çalışmıyor o yüzden hazır config istedim.İstediğiniz gibi menüleri kolayca bu siteden yapabilirsiniz. Bu site otomatik menü oluşturur ve kullanımı kolaydır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.ardyy (Ardyy)
Çalışmamasının sebebi menus.yml dosyasına yeni oluşturduğunuz menü dosyasını eklemiş olmanız olabilir mi? Rica etsem .yml dosyalarını atar mısınız?burayı kullandım fakat yml dosyasını plugin dosyasının içine attığımda çalışmıyor o yüzden hazır config istedim.
ihalitisbackk#7699
bu dosyalar mevcut.Çalışmamasının sebebi menus.yml dosyasına yeni oluşturduğunuz menü dosyasını eklemiş olmanız olabilir mi? Rica etsem .yml dosyalarını atar mısınız?
ihalitisbackk#7699
elinizde varsa hazır yml dosyası atarsanız çok sevinirim. sadece vip ve bilgi menüsüne ihtiyacım var.Çalışmamasının sebebi menus.yml dosyasına yeni oluşturduğunuz menü dosyasını eklemiş olmanız olabilir mi? Rica etsem .yml dosyalarını atar mısınız?
!ByLetroit#0001
ihalitisbackk#7699
İkiside çalışmadı hocam yine de teşekkür ederim yardımınız için. sunucu sürümüm : 1.18.2 - deluxemenus sürümüm ise: 1.13.5Sunucu sürümünüzden emin değilim ve DeluxeMenus sürümünüzü bilemediğim için bu şekilde 2 adet menüm var bunları sizlere ilettim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana : )
.ardyy (Ardyy)
Bu yüzden dedim zaten. Benim senden istediğim kısım bu klasör değil, bir diğer klasöre girin ve oradaki .yml dosyasının içini bana atın. Siz şu an istediğiniz kişiden istediğiniz kadar menü alın benim yardım etmeye çalıştığım şeyi yapmadan düzeleceğini sanmıyorum.İkiside çalışmadı hocam yine de teşekkür ederim yardımınız için. sunucu sürümüm : 1.18.2 - deluxemenus sürümüm ise: 1.13.5
sizin attığınız menüler hangi sürüme ait birde o sürümde deneyeyim
ihalitisbackk#7699
!ByLetroit#0001
.ardyy (Ardyy)
Evet, şimdi yapmanız gereken size verilen .yml dosyasının ismini oraya girmeniz.config dosyasından mı bahsediyorsunuz?
Örneğin bu arkadaşın attıklarının çalışması için config.yml dosyasının içini bu kodla değiştirin:Sunucu sürümünüzden emin değilim ve DeluxeMenus sürümünüzü bilemediğim için bu şekilde 2 adet menüm var bunları sizlere ilettim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana : )
# DeluxeMenus 1.13.5-Release main configuration file
#
# A full wiki on how to use this plugin can be found at:
# https://wiki.helpch.at/clips-plugins/deluxemenus
debug: false
check_updates: true
gui_menus:
bilgi:
file: bilgi.yml
vip:
file: vip.yml
ihalitisbackk#7699
Bu yüzden dedim zaten. Benim senden istediğim kısım bu klasör değil, bir diğer klasöre girin ve oradaki .yml dosyasının içini bana atın. Siz şu an istediğiniz kişiden istediğiniz kadar menü alın benim yardım etmeye çalıştığım şeyi yapmadan düzeleceğini sanmıyorum.
Evet, şimdi yapmanız gereken size verilen .yml dosyasının ismini oraya girmeniz.
Örneğin bu arkadaşın attıklarının çalışması için config.yml dosyasının içini bu kodla değiştirin:
Daha sonra arkadaşın verdiği 2 dosyayı da menülerin olduğu klasöre atın geri kalanları silin, çözülecektir :)Kod:# DeluxeMenus 1.13.5-Release main configuration file # # A full wiki on how to use this plugin can be found at: # https://wiki.helpch.at/clips-plugins/deluxemenus debug: false check_updates: true gui_menus: bilgi: file: bilgi.yml vip: file: vip.yml
Çok teşekkür ederim her ikinize de yardımcı olduğunuz için sorun çözülmüştür.Sunucu sürümünüzden emin değilim ve DeluxeMenus sürümünüzü bilemediğim için bu şekilde 2 adet menüm var bunları sizlere ilettim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana : )
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!