Çözüldü deluxemenus ve Essentials error hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erestr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erestr

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Merhaba, deluxe menus ile yaptığım kit ekranında oyuncunun o permi yok ise kit alamıyor ancak chate "Error:You need the essentils.kits.sponsor permission to use that kit." mesajını basıyor. Bunu uyarının yerine farklı bir mesaj basmak istiyorum. Essentials tarafından bununla ilgili bir yer bulamadım ya da Deluxe menus içeriside deny_commands ile farklı bir yazı yazdırmak istediğimde onu da yazmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?

Merhaba, deluxe menus ile yaptığım kit ekranında oyuncunun o permi yok ise kit alamıyor ancak chate "Error:You need the essentils.kits.sponsor permission to use that kit." mesajını basıyor. Bunu uyarının yerine farklı bir mesaj basmak istiyorum. Essentials tarafından bununla ilgili bir yer bulamadım ya da Deluxe menus içeriside deny_commands ile farklı bir yazı yazdırmak istediğimde onu da yazmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
Essentials içerisinden gönderilen mesajı gizleyip, DeluxeMenus üzerinden kendin mesaj girebilirsin.

Essentials içerisinden gönderilen mesajı gizleyip, DeluxeMenus üzerinden kendin mesaj girebilirsin.
messages.properties kısmını düzenledim ancak aynı locale kısmını da tr ve en yaparak onlarında properties ekledim ancak yine kendi bildiğini yapıyor. :downcast:

messages.properties kısmını düzenledim ancak aynı locale kısmını da tr ve en yaparak onlarında properties ekledim ancak yine kendi bildiğini yapıyor. :downcast:
Şu an için pc giremiyorum, garantide sistemim. Yarın sana bu konuda dönüş yapmayı deniycem. Basit bir hatası vardı da hatırlamıyorum.

Lang içinde kendine özel kodları var örnek olarak /0123/ gibi bu tarz kodlardan doğru olanı silersen perm göstermez mesajı düzenler reload atarsan da sorun ortadan kalkar eğerki yetersiz perm istiyorsan CommandWhiteList ile beraber kit mesaj yetkisi ekleyebilirsin ve gruplara göre komut yetkilerini düzenlersin essentialsın kit yetkisine gerek kalmamış olur hemde diğer plugin komutları Commands kısmında kalabalık yapmaz. Discord Aryras ulaşırsan müsait oldum bi zaman diliminde yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl