fuku61
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- RedWacco
Discord:
Yok
Yok
Yok
Yok
merhabalar daha iyi yardımcı olmak için kredi sisteminizi anlatabilir misiniz? krediyi siteden alıyor oyuncular ve oyuna mı yansıyor ?
rgb_pasta
Yok
Tamamdır hocam yarın değiştirip deneyeceğim.ancak hala bir cözum gibi görünmüyor para 0 olsa bile satın almaya devam edilmeyecek bir çözüm gerekiyorEkonomi plugini olarak xconomy kullanmanızı öneririm.
rgb_pasta
Hocam sorunuzu dikkatli okuyunca anladım menünüze gereklilik eklemeniz lazımTamamdır hocam yarın değiştirip deneyeceğim.ancak hala bir cözum gibi görünmüyor para 0 olsa bile satın almaya devam edilmeyecek bir çözüm gerekiyor
kullanırsanız önce gereklilik belirteceğinden dolayı parayı çekemediği takdirde diğer komut satırına geçmeyecektir.requirements:
miosett
Bu arkadasin söylediğini yapamazsınız yarın size gerekli kısmı atarim hocamHocam sorunuzu dikkatli okuyunca anladım menünüze gereklilik eklemeniz lazım
kullanırsanız önce gereklilik belirteceğinden dolayı parayı çekemediği takdirde diğer komut satırına geçmeyecektir.
internet üzerinde deluxemenu requirements adı altına aratıp örnekler üzerinden sistem kafanıza daha iyi oturacaktır.
Eğer kafanız yatmazsa benim eklentimi kullanın komuta gereklilik bağlıyor. Menüye sadece konut girmeniz gerekiyor. O gerisini hallediyor.Bu arkadasin söylediğini yapamazsınız yarın size gerekli kısmı atarim hocam
Yok
hocam müsaitseniz gerekli kısmı atarsanız memnun olurum.Bu arkadasin söylediğini yapamazsınız yarın size gerekli kısmı atarim hocam
Yok
Sürüm uymadı hocamEğer kafanız yatmazsa benim eklentimi kullanın komuta gereklilik bağlıyor. Menüye sadece konut girmeniz gerekiyor. O gerisini hallediyor.
Spigot linki:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Github Linki:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İndirme bağlantısı:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eklenti bu andan itibaren ücretsiz olmuştur, kullanan herkese iyi kullanımlar.
Config.yml böyledir ancak hemen aşağıda kullanabileceğiniz alt komutlar vardır. "examplecommand" yerine bu alt komutları yazıp kullanabilirsiniz. Ücretsiz olma sebebiyle custom command desteği...
- Deleted User 342831
- brius plugins devbrius minecraft eklenti paketleri minecraft eklentileri ve daha fazlası
- Cevaplar: 9
- Forum: Ücretsiz Hizmetler
Hangi sürümü kullanıyorsunuz sizin için tekrar yapayım.Sürüm uymadı hocam
Yok
1.18.2Hangi sürümü kullanıyorsunuz sizin için tekrar yapayım.
miosett
left_click_commands:
- '[console] eco take %player_name% 15000'
- '[console] tfly give %player_name% 10 dakika'
- '[message] ....... 9⇴ &#FB4D0810 Dakika Fly &#FB7504satın aldın.''
- '[close]'
left_click_requirement:
requirements:
Item:
type: '>='
input: '%vault_eco_balance_fixed%'
output: 15000
deny_commands:
- '[message] ........9⇴ &#FB7504Satın almak için yeterli oyun parasına sahip değilsin.'
- '[close]'
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!