Sol Reklam

Çözüldü Deluxemenus Rütbe Atlama Menüsü Yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miracaga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 400
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

miracaga

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Puanlar
13.410
Selam Deluxemenus menü yapmayı biliyorum fakat rütbe atlama gibişi şeyleri hiç yapmadım için bilmiyorum Yardım Edecek Varmı
Mesala Survivaldaki Gibi Rank sistemi Rank pl si için Luckperm Kullanıyorum Başk plugin Lazımsa Belirtirseniz Çok sevirim

Merhaba,

Sunucu sürümünüzü ve sunucu türünüzü öğrenebilir miyim?

Selam Deluxemenus menü yapmayı biliyorum fakat rütbe atlama gibişi şeyleri hiç yapmadım için bilmiyorum Yardım Edecek Varmı
Mesala Survivaldaki Gibi Rank sistemi Rank pl si için Luckperm Kullanıyorum Başk plugin Lazımsa Belirtirseniz Çok sevirim
Merhaba, DeluxeMenus ile rütbe menüsü yaparken Requirements hakkında bilgiye sahip olmanız gerekiyor. Eklentinin wikisi için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayabilirsiniz. Tamamen detaylı anlatmaya açıkçası üşeniyorum kusura bakmayın fakat özet şeklinde anlatmaya çalışacağım. İlk olarak benim tavsiyem Wikide plugin files kısmında Requirements Menu dosyasını editleyerek kullanmanızı tavsiye ediyorum. Sıfırdan bir dosya oluşturmaya kalkarsanız biraz zorlayacaktır. Wikide okuduğunuz zaman aklınıza birşey takılırsa Discord'dan (XBrexorX#2521) veya buradan sorabilirsiniz. Bir de DeluxeMenu ile rütbe menüsü yaparken genellikle 2 çeşit yapılıyor 1. si normal requirements ile 2. si Requirements ve Priotry ile yapılan 2. sin de örneğin gereksinimleri karşıladığınızda materyal ayrı gözüküyor karşılamadığınızda materyal ayrı gözüküyor veya o rütbeyi atladığınızda farklı gözüküyor tarzı başka diyeceğim pek birşey yok, hayırlı forumlar dilerim.

Konu Kilit Ellerine Sağlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı