Çözüldü DeluxeMenus Plugin farklı sesler ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sweazty

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
9
Minecraft
Sweazty

Discord:

AliAlma#8957

DeluxeMenus plugini kullanıyorum ve bir warp'a tıkladımı farklı bir ses çıkmasını istiyorum. Bu seslerin bir listesi var mı ? istediğimi aktarabileceğim

DeluxeMenus plugini kullanıyorum ve bir warp'a tıkladımı farklı bir ses çıkmasını istiyorum. Bu seslerin bir listesi var mı ? istediğimi aktarabileceğim
Çok teşekkür ederim, peki ben bir banka menüsü yaptım, elmasa tıklayınca para sesi çıkmasını istiyorum böyle bir şey mümkünmüdür
Tabiki mümkün
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
öncelikle bu siteyi öneririm.
2. olarak: [sound] boşluk bırakıp ekliyebilirsiniz örnek olarak;
Kod:
  'geri dön':
    material: 'arrow'
    data: 5
    slot: 31
    display_name: '&6Geri Dön'
    lore:
    - ''
    - '&7Kit menüsüne geri dönebilirsiniz.'
    - ''
    - "&8▪ &eGeri dönmek için Tıkla!"
    left_click_commands:
    - '[openguimenu] kits'
    - '[close]'
    - '[sound] BLOCK_BEACON_DEACTIVATE'
    right_click_commands:
    - '[openguimenu] kits'
    - '[close]'

Tabiki mümkün
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
öncelikle bu siteyi öneririm.
2. olarak: [sound] boşluk bırakıp ekliyebilirsiniz örnek olarak;
Kod:
  'geri dön':
    material: 'arrow'
    data: 5
    slot: 31
    display_name: '&6Geri Dön'
    lore:
    - ''
    - '&7Kit menüsüne geri dönebilirsiniz.'
    - ''
    - "&8▪ &eGeri dönmek için Tıkla!"
    left_click_commands:
    - '[openguimenu] kits'
    - '[close]'
    right_click_commands:
    - '[openguimenu] kits'
    - '[close]'
Attıgınız siteyi bende görmüştüm bunlardan bir kaçını eklediğimde ses çıkmıyordu. Ayrıca bana lazım olan para sesi

Attıgınız siteyi bende görmüştüm bunlardan bir kaçını eklediğimde ses çıkmıyordu. Ayrıca bana lazım olan para sesi
Seslerin hepsi çalışır "_" koyman lazım "." lar yerine ve hepsini "Büyük" yazman lazım Örneğin;
1613406813643.png
ve benim size attığım;
1613406851890.png

bunu denedikten sonra tekrar yazabilirsiniz. Para sesi olarak hangi sesi kullanmayı düşünüyorsunuz söylerseniz yardımcı olabilirim. Ekstra olarak minecraft'da olmayan sesler eklemek isterseniz texturepack veya itemsadder customitems gibi ekstra şeyler ekliyen pluginler kullanmanız gereklidir.

Seslerin hepsi çalışır "_" koyman lazım "." lar yerine ve hepsini "Büyük" yazman lazım Örneğin; Ekli dosyayı görüntüle 160992ve benim size attığım; Ekli dosyayı görüntüle 160993

bunu denedikten sonra tekrar yazabilirsiniz. Para sesi olarak hangi sesi kullanmayı düşünüyorsunuz söylerseniz yardımcı olabilirim. Ekstra olarak minecraft'da olmayan sesler eklemek isterseniz texturepack veya itemsadder customitems gibi ekstra şeyler ekliyen pluginler kullanmanız gereklidir.
Tamam çok teşekkür ederim ikinizede çok güzel yardımcı oldunuz sağolun. Konu kapanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl