mtsaltindagli
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- MelihTalha0019
/dm open (menuadı) ile açmayı dene eğer açılırsa comands kısmını yanlış yapmışsındırdeluxemenus de menü ayarladım op olmayanlar açılmıyor luckperms den bütün permleri verdim fakat açılmıyo yardım
takendisiyim
oyuncunun menüyü komut ile açabilmesini istiyorsan /dm open ile açmasına gerek yok bu menüye bir komut atayacaksın atıyorum /bilgi ile bilgi menüsünü açabilecek npcye tıklayınca oyuncuya otomatik /bilgi çalıştırmış olacak yani, ama menü sadece npcye tıklayınca açsın istiyorsan npc oyuncuya değil konsola komut çalıştırtacak konsol oyuncuya menüyü açtıracak @Launcher 'ın yazdığı yöntem gibi, veya direk komudu op olarak çalıştırtabilirsin (citizens oyuncuyu sanki opmuş gibi yetkisi olmayan komudu çalıştırtabiliyor)öyle değil npc ye komut verdim -/dm open basics_menu diye yetkin yok diyor
nesoicompany
open_requirement:
requirements:
permission:
type: has permission
permission: yetki.ismi
deny_commands:
- '[message] &cBu menüyü açmak için gerekli izne sahip değilsin.'
nesoicompany
<menu_ismi>.yml nizi buraya gönderirmisinizsorun hala devam ediyor
wassyo_
9. satırda "permission:" kısmının karşısına perm yazmamışsınız burayı örnek olarak "permission: kazma.takas" ibaresi olarak değiştirin ve istediğiniz gruba" kazma.takas" permini ekleyin.menu_title: 'Kazma Takas'
open_command: kazma
size: 27
items:
open_requirement:
requirements:
permission:
type: has permission
permission:
deny_commands:
- '[message] &cYou don''t have permission to do that!'
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!