Çözüldü DeluxeMenus gelişmiş menü yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RBDrop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 716
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RBDrop

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhabalar, deluxemenus plugininde menü yapıcaktım fakat biraz yardıma ihtiyacım var, şöyleki;

Örneğin oyuncu /rütbe yazınca orada rütbeler olucak fakat mesela 5 rütbe varsa başlangıçta sadece 1. rütbenin kafasını görebilecek, 2-3-4-5. rütbelerin yerinde Kilitli yazıcak ve oradaki material başka olucak yani başka bir kafa olucak. 2. Rütbeye geldiğinde mesela "permission.a" yetkisine sahip olunca 1. ve 2. rütbeleri görebilecek, 3-4-5. rütbelerin yerinde gene başka bir kafa olucak ve kilitl iyazıcak. Bunu nasıl yapabilrim deluxemenus ile mümkün olduğunu biliyorum fakat nasıl yapabilirim bilmiyorum, birkaç örnek verirseniz devamını getirebilirim

Merhabalar, deluxemenus plugininde menü yapıcaktım fakat biraz yardıma ihtiyacım var, şöyleki;

Örneğin oyuncu /rütbe yazınca orada rütbeler olucak fakat mesela 5 rütbe varsa başlangıçta sadece 1. rütbenin kafasını görebilecek, 2-3-4-5. rütbelerin yerinde Kilitli yazıcak ve oradaki material başka olucak yani başka bir kafa olucak. 2. Rütbeye geldiğinde mesela "permission.a" yetkisine sahip olunca 1. ve 2. rütbeleri görebilecek, 3-4-5. rütbelerin yerinde gene başka bir kafa olucak ve kilitl iyazıcak. Bunu nasıl yapabilrim deluxemenus ile mümkün olduğunu biliyorum fakat nasıl yapabilirim bilmiyorum, birkaç örnek verirseniz devamını getirebilirim
Bunu burada açıklamam saçma olur bunun tonlarca örneği var.

Kod:
      '1':
        material: 1
        data: 0
        slot: 14
        priority: 1
        left_click_commands:
        - '[player] rankup'
        right_click_commands:
        - '[player] rankup'
          - '[close]'
        display_name: '&a&lSKYPRO'
        lore:
        - '&7Gereken ada seviyesi: &a500K'
        - '&7Rütbenin ödülleri;'
        - '&7'
        - '&7▪ &a3x IronGolem Spawner'
        - '&7▪ &a2x Blaze Spawner'
        - '&7▪ &a1x Villager Spawner'
        - '&7▪ &a320 elmas blok'
        - '&7▪ &a160 altın blok'
        - '&7▪ &a80 demir blok'
        - '&7▪ &a48 zümrüt blok'
        - '&7▪ &a48 özel kasa'
        - '&7'
        - '&8▪ &7Açmak için tıkla.'
        view_requirement: BukkitPlayer.hasPermission("Yetki.A");
      '2':
        material: 2
        data: 0
        slot: 14
        priority: 1
        display_name: '&c&lKİLİTLİ'
        lore:
        - '&7'
        - '&8▪ &7Bu rütbeyi görebilmek için önce &a&l****&7 olmalısın.'

Böyle birşey yaptım kafam karıştı bu adam 2. rütbeye gelince 3. yü göremicek ama 2. yi görebilecek felan o zaman 3. rütbeye nasıl erişecek

view_requirement: BukkitPlayer.hasPermission("Yetki.A");

ile istediğin yetkiye sahip olanlar açık olarak görebilir sahip olmuyanlar ise aşağıdaki gibi görür binlerce kafa olduğu için kafalı yapmadım kendin seçersin

Sorun çözüldü, yardımlarınız için teşekkürler, fakat araştırarak çözdüm sorunumu. İyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl