hangi komutu yürütmek istiyorsun kankaarkadaşlar komutu playerdan değilde konsoldan yürütmek istiyorum ama böyle yapıncada çalışmıyor
Eki Görüntüle 227983
/coinkoy komutunu meselahangi komutu yürütmek istiyorsun kanka
deluxemenus de [player] yazıyoruzya yani oyuncudan yürütüyor komutu mesela /tparena komutu bu komutu oyuncu değilde konsolun yürütmesini istiyorum böylelikle oyuncuya o komutu yazma yetkisini vermek zorunda kalmayacağımHocam ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olabilirim.
lavingxd
deluxemenus de [player] yazıyoruzya yani oyuncudan yürütüyor komutu mesela /tparena komutu bu komutu oyuncu değilde konsolun yürütmesini istiyorum böylelikle oyuncuya o komutu yazma yetkisini vermek zorunda kalmayacağım
çalışmıyor bu denemiştim[console] <command> şeklinde kullanabilirsiniz hocam.
lavingxd
Prefixi budur hocam başka bir hatanız var.çalışmıyor bu denemiştim
cossaw1453
Prefixi budur hocam başka bir hatanız var.
wikisine bakabilirsin ayrıca [console] bende çalışıyor sorununuzu anlayamadım bir skript yapıp deneyebilirsiniz
Dostum oyuncu komutunu konsola uygulayamazsın. Eğer arenagit komudu bir oyuncuya bağlı olarak olsaydı yapabilirdin. Mesela arenagit Player diye yapsaydın konsol o komudu uygulardı.Eki Görüntüle 228031bu doğru değilmi?
skriptte nasıl execute console command "arenagit %palyer%" oluyorsa bundada öyle yapmak istiyorumDostum oyuncu komutunu konsola uygulayamazsın. Eğer arenagit komudu bir oyuncuya bağlı olarak olsaydı yapabilirdin. Mesela arenagit Player diye yapsaydın konsol o komudu uygulardı.