Sol Reklam

deluxemenus de komutu konsoldan yürütmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan insecure
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 704

insecure

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
3
Puanlar
2.310
arkadaşlar komutu playerdan değilde konsoldan yürütmek istiyorum ama böyle yapıncada çalışmıyor

1693069499741.png

Hocam ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olabilirim.

Hocam ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olabilirim.
deluxemenus de [player] yazıyoruzya yani oyuncudan yürütüyor komutu mesela /tparena komutu bu komutu oyuncu değilde konsolun yürütmesini istiyorum böylelikle oyuncuya o komutu yazma yetkisini vermek zorunda kalmayacağım

[console] <command> şeklinde kullanabilirsiniz hocam.
deluxemenus de [player] yazıyoruzya yani oyuncudan yürütüyor komutu mesela /tparena komutu bu komutu oyuncu değilde konsolun yürütmesini istiyorum böylelikle oyuncuya o komutu yazma yetkisini vermek zorunda kalmayacağım

wikisine bakabilirsin ayrıca [console] bende çalışıyor sorununuzu anlayamadım bir skript yapıp deneyebilirsiniz

Dostum oyuncu komutunu konsola uygulayamazsın. Eğer arenagit komudu bir oyuncuya bağlı olarak olsaydı yapabilirdin. Mesela arenagit Player diye yapsaydın konsol o komudu uygulardı.
skriptte nasıl execute console command "arenagit %palyer%" oluyorsa bundada öyle yapmak istiyorum

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı