Çözüldü DeluxeMenu Yardım ACİLLL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JoulY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 840
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoulY

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
25
menülerimin hiçbiri çalışmıyor. çok acil yardım edebilirmisiniz

Merhabalar,

Acaba DeluxeMenus dosyası içindeki config.yml ve menu.yml'lerini atar mısınız? Bu şekilde size yardım edemem.

zOnlyFight#8036 Arkadaşlık attım burdan yazışarak çok uzun sürer

Merhabalar,

Acaba DeluxeMenus dosyası içindeki config.yml ve menu.yml'lerini atar mısınız? Bu şekilde size yardım edemem.
1618859228432.png
advanced_menu.yml
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

YML dosyalarınızda herhangi bir hata görünmüyor.

PlaceHolderAPI eklentisi kurulu mu? Eğer değilse indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tam olarak hatanız ne peki? Herhangi bir hata alıyor musunuz? Veya oyundan /dm reload yazıyor musunuz?

/dm reload yazınca oyundan çıkan yazıyı buraya ekran görüntüsü olarak atar mısınız?

Tam olarak hatanız ne peki? Herhangi bir hata alıyor musunuz? Veya oyundan /dm reload yazıyor musunuz?

/dm reload yazınca oyundan çıkan yazıyı buraya ekran görüntüsü olarak atar mısınız?
1618859755009.png
Konsolda da hiçbir hata belirtisi gözükmüyor.

Attığınız ekran görüntüsüne göre toplam 3 adet menü oyuna yüklenmiş. gui_menus klasöründe toplam kaç adet menü yaptınız?

Eğer 3 ise, herhangi bir hata gözükmüyor.
Eğer 3 değil ise kaç adet menü eklediğinizi yazınız.

Attığınız ekran görüntüsüne göre toplam 3 adet menü oyuna yüklenmiş. gui_menus klasöründe toplam kaç adet menü yaptınız?

Eğer 3 ise, herhangi bir hata gözükmüyor.
Eğer 3 değil ise kaç adet menü eklediğinizi yazınız.
8 tane var

Tamamdır, hatanızı tespit ettim.

DeluxeMenus klasörü içindeki config.yml'yi açın ve içine bu attığımı yapıştırın.

Kod:
debug: false
check_updates: true
gui_menus:
  menu1:
    file: menu1.yml
  menu2:
    file: menu2.yml
  menu3:
    file: menu3.yml

Eğer gui_menus klasörü içindeki her menüyü tek tek config.yml'e işlemezseniz sistem menüleri görmez.

menu1, menu2, menu3 örnektir. Siz file yazısının sağındakileri gui_menus'ün içindekiyle birebir aynı yapın ismi.
Örnek:
Kod:
gui_menus:
  warp:
    file: warp.yml

İyi forumlar.

hepsi işli ama yinede birkaçı çalışıyor.

1618862326568.png
1618862343580.png
Hocam hiçbir eksiklik/hata göremiyorum. siz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl