officialemirhan
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 13
Çok fazla düşündünüz mü bu cevabı verirken ?Spigotguard'ı silerek düzeltebilirsiniz.
çok teşekkür ederim crash atanları da siz tutarsiniz artikSpigotguard'ı silerek düzeltebilirsiniz.
öyle yaptım teşekkürler sorun çözüldüSipotguard yerine exploitfixer ve packetbookfixer ikilisini kurarak crashi engelleyebilirsiniz spigotguard tam anlamıyla engellemiyor orijinal sürümünü kullanıyorum fakat packetbookfixer ve exploitfixer ikilisi çok daha iyi.
hallettim saolun ama bi sorunum daha var bi konu daha açtım ona bakabilirmisinizlatest.log dosyasını atabilir misin ? Veya oyuncuyu sunucudan attığı andaki logları.
Ahmet#9733
bu kadar basit miydi? :oSpigotguard'ı silerek düzeltebilirsiniz.
https://www.mc-tr.com/konu/olme-oldurme-sayisi-istek.85553/#post-540191 bakarmısınızSipotguard yerine exploitfixer ve packetbookfixer ikilisini kurarak crashi engelleyebilirsiniz spigotguard tam anlamıyla engellemiyor orijinal sürümünü kullanıyorum fakat packetbookfixer ve exploitfixer ikilisi çok daha iyi.

efekurban
hangi discord grubu ?Selam, eğer resmi discord sunucusunda destek talebi açarsan seve seve türkçe bir şekilde yardımcı olurum.

efekurban
yok leak kullanmıyorum , satın aldığım bir paketin içinde vardı :Daaha... anladım, leak kullanıyorsun. Leak kullanıp destek bekleme, hayatında başarılar ufak dostum

efekurban
Bana discorddan ulaşır mısın? hyp4dev#0016yok leak kullanmıyorum , satın aldığım bir paketin içinde vardı :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!